promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem akármilyen meglepetés várta ByeAlexet az ajtaja előtt – Ennek biztos, hogy mások is nagyon örülnének!
Borítókép:  ByeAlex / youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlex megmutatta a követőinek, hogy milyen édes, zabálnivaló meglepetés várta őt otthon.

ByeAlex elég elfoglalt manapság, hiszen szinte folyamatosan járja az országot a zenekarával, ráadásul október 9-én indul az X-Faktor 10. évada is az RTL Klubon, így a nézők ismét láthatják őt hétről hétre a képernyőkön – és mivel jubileumi szezonról van szó, így biztos, hogy kapunk pár megható, és maradandó pillanatot a műsortól.

Az énekessel nemrég érdekes dolog történt, ugyanis nem várt ajándékra lett figyelmes, mikor hazatért.

„Pár hete kipakoltam egy storyt, hogy mennyire szeretem a túrórudit… Erre ma megyek haza és egy nagy csomag várt az ajtóm előtt! Nincs közöttünk semmiféle partnerszerződés, én nem reklámként tettem ki akkor a posztot és most sem; csak mert tényleg imádom!  Köszi a gesztust Túró Rudi! Ha szeretnétek egy jó marketingest viszont itt vagyok, várom, hogy csörögjön a mobilom!”

– írta ByeAlex.

Az biztos, hogy most rengetegen irigykednek ByeAlexre, hiszen nagyon sokan örülnének egy hatalmas doboz Pöttyös Túró Rudinak – nem véletlenül ez az ország egyik kedvenc édessége.

ByeAlex a nagy leleplezés közben azt is elárulta, hogy gyerekkorában sokáig csak a Túró Rudit szerette enni, és ez nagyjából most is így van, mivel hiába eszik más dolgokat is, „ez a legjobb a világon”.

Itt lehet megnézni a meglepetést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás