promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kórházba került Metzker Viktória, súlyos baleset történt a Dancing with the Stars próbáján
Borítókép:  TV2 Sajtószoba
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Félő, hogy Metzker Viki már az első élő showban sem tud fellépni.

Súlyos baleset történt a Dancing with the Stars próbáján. A táncosok hónapok óta keményen dolgoztak partnereikkel azon, hogy a szeptembr 25-én kezdődő showműsorban a lehető legjobb teljesítményt tudják nyújtani a parketten.

Múlt szombaton végre a TV2 stúdiójában, a produkció díszleteiben is elpróbálhatták a táncokat, de egy szörnyű baleset miatt megállt a munka. Metzker Viktóriát kórházba kellett szállítani, miután egy balul sikerült akrobatikus táncelem miatt súlyosan megsérült.

„Izgatottan vártuk a próbát, végre bemehettünk a díszletek közé, a bőrünkön érezhettük, hogy körülbelül milyen érzés lesz majd közönség előtt, élő adásban azon a hatalmas táncparketten táncolni. A hurráhangulatunk azonban egy másodperc alatt váltott át a totális kilátástalanságba. Az utolsó emelésnél Norbi a vállára kapott, én pedig vízszintesen, szinte úszom a levegőben. Nagyon szerettem ezt az akrobatikus elemet, amit addig minden alkalommal gond nélkül sikerült megcsinálni. A próbán viszont ahogy felkapott Norbi, valahogy odaütődhetett a bordám a vállcsontjához, és hallottam a reccsenést…”

- nyilatkozott a Bors-nak Viktória.

A lemezlovas fájdalmas kiáltozását elvileg még a stúdión kívül, az udvaron is hallani lehetett. A stábtagok mind odarohantak hozzá, hogy felsegítsék őt, és bár Viki bizonygatta, hogy nincs komoly baja, azonnal kórházba szállították, és ott kiderült, hogy igenis nagy a baj.

„Kórházba vittek, az az orvosi vizsgálat pedig sokkolt. A röntgenfelvételen és az ultrahangon is tisztán látszott, hogy elrepedt a bordám. Most pihenek, nem mozoghatok. Ágynyugalomban kell lennem, nem emelhetek és pláne nem táncolhatok. Rettenetesen el vagyok keseredve. Két hónapja gyakorlunk, embertelen munkánk van ebben a táncban. Norbival kitaláltuk, hogy ha táncolhatok szombaton, akkor is csak úgy, hogy át kell alakítani a koreográfiát, kimaradnak az akrobatikus elemek, most még minden apró mozgás elviselhetetlen fájdalmat okoz… Nem tudom, hogy fogom összeszedni magam szombat estig. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a belefektetett energia semmibe vesszen”

Vikinek mindössze két napja van, hogy legalább annyira felgyógyuljon, hogy parkettre tudjon állni. Ha engedik is táncolni, akkor is csak erős fájdalomcsillapítókkal lesz erre képes.

„Bizakodó vagyok. 15 éve vagyok a lemezlovas szakmában, párszor volt csak példa arra, hogy betegeskedtem és fellépést kellett lemondanom, ez egyáltalán nem jellemző rám. Remélem, szombatra jobban leszek. A szívem törne össze, ha nem állhatnék ki a táncparkettre”

- mondta a lemezlovas.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás