promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brendan Fraser 22 év után tudta meg, hogy szerelmes volt belé a színésztársa – Így reagált a Múmia sztárja!
Borítókép:  Leslie Mann és Brendan Fraser Az őserdő hőse című filmben / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brendan Fraser hosszú idő után újra találkozott Leslie Mann-nel, aki a szerelmét alakította Az őserdő hőse című filmben – aztán jól meglepődött, mikor kiderült, hogy a színésznő az életben is táplált iránta érzelmeket.

1997-ben mutatták be Az őserdő hőse című vígjátékot A múmia-szériából ismert Brendan Fraser, és Leslie Mann főszereplésével, akit egyebek között a 40 éves szűzben láthatott a hazai közönség. A mókás alkotást sokan szerették annak idején az idióta humora, és a mindössze ágyékkötőben feszítő Brendan Fraser miatt, aki mint utólag kiderült, nem csupán a nézők szívét hódította meg.

Most került elő egy 2019-es interjú Leslie Mann-nel, aki elmesélte, hogy Az őserdő hőse forgatásán szerelmes volt Brendan Fraserbe, és igazi kínzásnak élte meg, hogy a világsztár folyton szájra puszival köszönt neki – egészen addig, amíg egy nap a színésznő véletlenül étkezés közben kapott egy cuppanóst tőle, aminek az lett az eredménye, hogy Brendan Fraser szája is telement étellel.

Az interjú során a színésznő legnagyobb meglepetésére Brendan Fraser is megjelent, hogy elmondja Leslie Mann-nek, hogy bizony ő is odáig volt érte Az őserdő hőse forgatásán – sőt, még egy ajándékot is hozott neki, ugyanis megkapta tőle azt az ágyékkötőt, amit a filmben viselt, ez pedig láthatóan nagyon jólesett a színésztársának, aki jelenleg boldog felesége a 40 éves szűz rendezőjének, Judd Apatow-nak.

Itt lehet megnézni az interjút, amin láthatjuk, hogy Brendan Fraser mennyire megilletődik azon, hogy Leslie Mann annak idején szerelmes volt belé:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás