promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka bevállalta: ledobta a felsőjét, és félmeztelenül mutatta meg magát – fotó
Borítókép:  Rubint Réka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka nagyon merész képpel örvendeztette meg a rajongóit, amin félmeztelenül láthatjuk őt, miközben jakuzzizik.

Schobert Norbi felesége, Rubint Réka nagyon aktív Instagramon, hiszen például ott közli a követőivel, hogy hol, mikor lesznek az edzései, különböző akciókról tájékoztatja őket, és természetesen a családjáról is rendszeresen posztol – de időnként megesik az is, hogy határozottan bevállalós, szexi fotókat oszt meg magáról, és ez szerencsére most is így van.

„Elfáradtam?! Igen. De a legcsodálatosabb érzès a mai napban, hogy ismét átadhattam sokaknak azt, amit számomra az Alakreform jelent … és itthon békére és megnyugvásra talál a lelkem. Szeretem ezeket az estèket! Nagyon szeretem! Jòleső fáradtság, a családom szeretete és òvò vèdelme ès egy kis beszélgetős relax”

– írta Rubint Réka a képhez, amin félmeztelenül élvezi a kilátást a jakuzziban.

A híresség nem először dobta le a felsőjét a nyilvánosság előtt, de a visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy a rajongói egy picit sem tudják megunni ezt, ugyanis csak úgy záporoztak a dicsérő kommentek Rubint Réka posztjához, ami sokak szerint elképesztően vadító – sőt, valaki meg is jegyezte, hogy szívesen becsobbanna mellé a jakuzziba.

Itt lehet megnézni Rubint Réka csábító képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás