promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ronaldo exe a bugyijában matat, míg Palvin Barbi dögös amazonként csábít el – ezek volt a hét legnagyobb villantásai
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A High School Musical sztárja, és Demi Rose is levetkőzött, szóval nem fogtok unatkozni.

A hetet Demi Rose indította főszereplőként, aki újra ledobta nekünk a melltartóját. Kár lenne tagadni, hogy a 17,7 milliós követőtábort a gyönyörű kebleinek köszönheti. Reméljük a 18 millióra valami nagyon ünnepi képpel készül. Nyári Dia közben megmutatta, hogy egy dögös modell veszett el benne.

Cristiano Ronaldo és Bradley Cooper exe egy elég merész fotót vállalt be. Irina Shayk nagyon erotikus helyre dugta a kezét, és látszik rajta, hogy maximálisan élvezi. Kylie Jenner nővére, Kendall Jenner sem volt szívbajos, és nyilvánosan vett fel egy olyan ruhát, ami teljesen átlátszó. Kattintsatok a cikkre, hogy ha meg akarjátok tudni mennyire.

Palvin Barbi, Tolvai Reni és Dua Lipa is az elegáns erotikát képviselte a héten a rovatunkban. Aki ennél jóval forróbb vetkőzésre vágyik, az is meg fogja kapni azt, amit akar, mert Adriana Chechik ismét iszonyatosan bevállalós volt.

A többség a High School Musical-ből ismerheti Vanessa Hudgenst, aki nem akart elbúcsúzni még a nyártól. Tényleg olyan bikinit vett fel, amiből szabályosan kiesnek a mellei. Megmutatjuk azt is, hogy Naomi Campbellnek miért nem szabad visszavonulnia – újra melltartó nélkül láthatjátok a szupersztárt. Van egy újoncunk is, Eliza Rose Watson, akiben biztosan nem fogtok csalódni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás