promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva olyan dögös bikinis képeket rakott ki, hogy talán még az RTL Klub is megbocsát neki
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem csitul Baukó Éva és az RTL Klub botránya a Survivor miatt, de most legalább kaptunk a gyönyörű hírességtől egy-két bikinis fotót.

Baukó Éva szokás szerint nemrég nagy port kavart, mikor felfedte, hogy ki nyeri az RTL Klub Survivor című kaland-realityjét, ráadásul más fordulatokról is lerántotta leplet, és azzal vádolta a kreatív producert, hogy belenyúl a műsorba. Sokan nem vették komolyan az egykori Való Világ versenyzőt, de aztán elkezdtek valóra válni a jóslatai, és minden megváltozott.

Az RTL Klub valószínűleg kicsit sem örül annak, hogy Baukó Éva nyilvánosságra hozta a Survivor csavarjait, de lehet, hogy kevésbé lesz ideges a csatorna, ha meglátja a híresség bikinis képeit, amiken megcsodálhatjuk a hatalmas melleit és a tökéletes alakját is – hát lehet egyáltalán haragudni rá ezek után?

Baukó Éva természetesen rengeteg dicsérő kommentet kapott a szexi fotókra, hiszen akármennyire is botrányosak a megszólalásai, abban szinte mindenki egyet tud érteni, hogy ő egy igazán dögös nő – már csak az a kérdés, hogy mivel fog legközelebb botrányt okozni, ugyanis nála sosem lehet tudni, hogy éppen egy tévéműsor, vagy egy másik celeb fogja kiakasztani.

Itt lehet megnézni Baukó Éva fürdőruhás képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás