promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy luxusprosti szakmák szerint osztályozta a vendégeit
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minősítette az ügyvédeket, orvosokat, rendőröket, de még a kétkezi munkásokat is.

A férfiak alkalmi kísérőjéül és szexpartneréül elszegődő hajdani eszkortlány, Amanda Goff most elárulta, hogyan teljesítettek az ágyban az egyes foglalkozások képviselői. Az ausztrál hölgy szerint szoros összefüggés van a szakma és a potencia között.

Neki aztán hihetünk, ugyanis Amanda hat évig dolgozott luxusprostiként. Ha valaki irigy mások sikerére, vagyonára és befolyására, azt most kárörvendve dörzsölheti össze a tenyerét, hiszen a mutatós szőkeség szerint

az ügyvédek és orvosok kifejezetten csapnivaló lepedőakrobaták.

A Samantha X művésznéven tevékenykedő hölgy 2017 legvégén hagyott fel foglalkozásával. Egészen mostanáig hallgatott tapasztalatairól, de a news.com.au oldal megkeresésére készségesen nyilatkozott.

„Miután Isten megteremtette a pszichopatákat, ügyvédeket csinált belőlük. Ha parázna éjszakára vágysz, akkor ők a te embereid, a perverzitásuk mindig megdöbbent. De néha vicces sztorikat tudnak mesélni, és finom öltönyöket viselnek”

– alkotott lesújtó véleményt az egyik ügyfélköréről a jelenleg szövegíróként dolgozó hölgy. Aki szerint az orvosok sem sokkal különbek. A történetek és az öltönyök náluk is rendben vannak, de Isten-komplexusban szenvednek, el vannak telve attól, hogy életeket mentenek.

„Hajlamosak arra, hogy beléd szeressenek, pedig otthon feleség és négy gyerek várja őket. Az előjátékban viszont kétségkívül jók, naná, hiszen ismerik az emberi testet kívülről-belülről”

– rántotta le a leplet Amanda a doktorokról. De hogy ne csak rosszakat mondjon, rögtön ki is emelte a férfiak vicces, cuki és (szexuális téren) gyorstüzelő csoportját: a rendőröket. A hétköznapi embereknek aligha ezek jutnak róluk először az eszükbe, de nincs okunk kételkedni.

„Imádom a zsarukat! Kemények, humorosak, és két lábon állnak a földön. Képesek megfőzni az ebédjüket, és még az anyukájukat is rendszeresen látogatják. Néha megígérik, hogy egyenruhában is csinálják, de ezt sosem merik, mert félnek a lebukástól”

– festett élénk képet a bűnüldözőkről az eszkorthölgy. Az informatikusokat viszont úgy írta le, mint az előjáték szerelmeseit, ami nem lenne gond, ha szeretnének fogat mosni is. A villanyszerelők, kőművesek és más szakik pedig doromboló kiscicákká válnak a hálószobában, és imádják az érett MILF-eket.

A legrosszabb osztályzatot a hírességek kapták Amandától, aki természetesen diszkréten nem említett neveket. Azt viszont kiemelte, hogy a millióik ellenére folyton alkudoznak, a szexuális teljesítményük viszont korántsem olyan, mint a filmekben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás