Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szabó Zsófi lebukott! Kiderült az igazság

Szabó Zsófi lebukott! Kiderült az igazság

Színes

Szabó Zsófi lebukott! Kiderült az igazság

Színes

Promotions 09:39

Az internet nem felejt, fény derült Szabó Zsófi féltve őrzött titkára.

Régóta pletykatéma már, hogy Szabó Zsófi Hosszú Katintka exével, Shane Tusuppal kavar. Bár az úszóedző legutóbbi párkapcsolata a nyár végén véget ért, az Álarcos énekes adásaiban úgy tűnt, Fluor Tomi jó úton jár, hogy meghódítsa a nyomozótársa szívét. Ehhez képest a hazai hírességek már tényként beszélnek arról, hogy

Szabó Zsófi és Shane Tusup egy pár.

Ezt persze még egyikük sem erősítette meg, de nem is cáfolták meg. A közösségi oldalaikon folytatott üzenetváltások is azt bizonyítják, hogy nyíltan flörtölnek egymással. Nemrég például Zsófi egy olyan képet rakott ki magáról, amin vizes hajjal látható. A poszt alatt az alábbi kommentek olvashatók:

„Shane Tusup: Az úszás utáni, vizes haj határozottan nem áll neked rosszul.

Szabó Zsófi: Van bármi olyan, ami rosszul áll nekem?

Shane Tusup: Őszintén, szerintem nincs olyan, ami ne állna neked jól, de óvatosnak kell lenned, hogy mivel egészíted ki a megjelenésedet. Fluor Tomi mellett például minden rosszul fog mutatni.”

Szabó Zsófi ugyan már februárban bejelentette, hogy öt év után elválik a férjétől, papíron ez még nem történt meg, és amíg hivatalos nem egyedülálló, addig nem is lenne illendő előállnia azzal, hogy új szerelme van - akár Fluor Tomiról, akár Shane Tusupról is van szó. Hogy végül melyik udvarlót fogja választani, azt egyelőre nem tudni, de ha hihetünk az úszó és a tévés szakmai köröknek, akkor ez a meccs már rég eldőlt.

Borítókép: RTL Klub