promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi lebukott! Kiderült az igazság
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az internet nem felejt, fény derült Szabó Zsófi féltve őrzött titkára.

Régóta pletykatéma már, hogy Szabó Zsófi Hosszú Katintka exével, Shane Tusuppal kavar. Bár az úszóedző legutóbbi párkapcsolata a nyár végén véget ért, az Álarcos énekes adásaiban úgy tűnt, Fluor Tomi jó úton jár, hogy meghódítsa a nyomozótársa szívét. Ehhez képest a hazai hírességek már tényként beszélnek arról, hogy

Szabó Zsófi és Shane Tusup egy pár.

Ezt persze még egyikük sem erősítette meg, de nem is cáfolták meg. A közösségi oldalaikon folytatott üzenetváltások is azt bizonyítják, hogy nyíltan flörtölnek egymással. Nemrég például Zsófi egy olyan képet rakott ki magáról, amin vizes hajjal látható. A poszt alatt az alábbi kommentek olvashatók:

„Shane Tusup: Az úszás utáni, vizes haj határozottan nem áll neked rosszul.

Szabó Zsófi: Van bármi olyan, ami rosszul áll nekem?

Shane Tusup: Őszintén, szerintem nincs olyan, ami ne állna neked jól, de óvatosnak kell lenned, hogy mivel egészíted ki a megjelenésedet. Fluor Tomi mellett például minden rosszul fog mutatni.”

Szabó Zsófi ugyan már februárban bejelentette, hogy öt év után elválik a férjétől, papíron ez még nem történt meg, és amíg hivatalos nem egyedülálló, addig nem is lenne illendő előállnia azzal, hogy új szerelme van - akár Fluor Tomiról, akár Shane Tusupról is van szó. Hogy végül melyik udvarlót fogja választani, azt egyelőre nem tudni, de ha hihetünk az úszó és a tévés szakmai köröknek, akkor ez a meccs már rég eldőlt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás