promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eladóvá vált Madonna egy méteres bugyija

Eladóvá vált Madonna egy méteres bugyija

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő az 1987-es turnéján viselte a ruhadarabot, de már rég nem az ő tulajdonában van.

Eladásra kínálták fel a popdíva Madonna három és fél évtizeddel ezelőtt viselt rózsaszín bugyiját. A fehérnemű ára igen borsos, hiszen 18 ezer angol font (vagyis bő 7 millió forint) a kikiáltási ára. Nagy szenzáció lenne, ha ennyiért elkelne.

Az apai részről olasz származású, idén 63 éves énekesnőnek 1987-ben jelent meg a Ki ez a lány? (Who’s That Girl?) című albuma, illetve az azonos című mozifilm, amelyben természetesen Madonna játszotta a főszerepet.

Fotó: Profimedia

A pályája (egyik) csúcsán járó sztár azonban nem tudta felhúzni az alkotást, a film csupán 2,5 millió dollárt hozott az első hétvégén, összesen pedig 7,3 milliót, miközben az elkészítése közel 20 millió dollárba került.

Madonna a kapcsolódó turnén viselte azt a csicsás alsóneműt, amelyet most aukción lehet megvásárolni. Bizonyíték is van rá, hogy az énekesnő viselte, hiszen nem egyszer szemtelenül meg is mutatta a közönségnek a szoknyája fellebbentésével.

A bugyi nem önmagában eladó, hanem szépen bekeretezve, fölötte egy Madonna-fotóval, alatta pedig egy tájékoztató táblácskával az ereklye eredetére vonatkozólag. Így már nem csoda, hogy az árverésre bocsátott tárgy 105 cm magas, 70 cm széles, a mélysége pedig 12,7 cm, vagyis szinte egy mini vitrinről van szó.

Információk szerint az énekesnő a ruhadarabot a Dress You Up című szám alatt hordta magán. A Kiss (vagyis csók) szó van ráhímezve, és az ausztrál komikus, Barry Humphries által játszott kitalált karakter, Dame Edna Everage inspirálta.

Egy bristoli kereskedő révén került ki a bugyi a piacra, nyilván jó állapotban, hiszen alig használt. Érdekes lett volna megtudni, hogyan került új tulajdonosa birtokába, de erről nem szól a fáma. Annyi bizonyos, hogy Madonna erotikus bemutatót is rögtönzött vele a színpadon, amitől csak még értékesebbnek számít.

1987-ben egyébként szokatlanul profi turnén szerepelt a közönség előtt, például rendszeres edzéssel készült fel rá, hogy bírja a rengeteg ugrálással járó színpadi játékot. A jelmezeket Marlene Stewart divattervezővel közösen álmodta meg, és több kivetítőt is használtak. Madonna hét alkalommal öltözött át a show alatt.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás