promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Survivor Zsófi a kiesése után: „Nem hazudtoltam meg magamat”
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zsófi szerint a Survivor pucérra vetkőzteti a versenyzőt.

A Törzsi Tanácson a Yucahu a számára legkevésbé kívánatos játékost, Zsófit szavazta ki, így ő már nem került be egyik újraosztott törzsbe sem. A műsor idei évadának egyik legmegosztóbb versenyzője alig várta, hogy egy forró fürdőt vehessen, és felhívhassa a családját.

A kiesése után Zsófi egy extra videóban beszélt arról, hogy hogyan érezte magát a műsorban, és mi a véleménye a csapattársaival zajlott vitákról.

„Én nem hazudtoltam meg magamat. Ha hagytam volna azt, hogy velem így beszélnek, vagy körülöttem ilyen dolgok történjenek, akkor én meghazudtoltam volna magamat, nem lettem volna akkor hű magamhoz. Én igenis megmondtam a véleményemet, beleálltam a vitákba, ez nem tetszett nekik nyilván, nekem sem tetszett, hogy ők öten ellenem vannak”

- fogalmazott Zsófi, aki szerint a Survivor csak erősítette a jellemét.

Elmondása szerint nem tud olyan emberekhez tartozni, akik a csapattársai voltak. Véleménye szerint a Survivor pucérra vetkőzteti az embert.

„Minden felesleget lepucol rólad, és rájössz, hogy valójában milyen vagy, és ez egy nagyon komoly dolog, mert nagyon komoly jellemformáló ez a műsor. Rájöttem, hogy én tényleg maradhatok hű az elveimhez, ha még többen állnak velem szemben, akkor álljanak még többen, ha szeretnének, de én mindig is ki fogok állni magamért, és az önképemet nem fogom lerombolni”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás