promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Arnold Schwarzenegger a fővárosban járt, de nem akarta, hogy bárki is tudjon róla
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy szemfüles rajongó így is kiszúrta a színészt, és gyorsan lefotózta.

Arnold Schwarzeneggert is imádják a lesifotósok. Múltkor például a lánya, Christina Schwarzenegger társaságában ment el falatozgatni. A színész igyekszek sok időt tölteni a családjával, főleg amióta megszületett az első unokája.

Ez az ebéd nem Budapesten történt meg, hanem a malibui Nobuban. A galériánkat ide kattintva tudjátok megnézni.

Egyáltalán nem megszokott, hogy Arnold Schwarzenegger titokban Magyarországra érkezik, pedig most pontosan ez történt. Az Index egyik olvasója szúrta ki, hogy a Terminátor bizony a Széchenyi téren kávézgatott.

Schwarzenegger éppen felállt, hogy az eucharisztikus világkongresszus gyertyás körmenetről képet készítsen. Közben Gábor is gyorsan lefotózta a világsztárt, mielőtt a Kalifornia egykori kormányzójának a testőre kiszúrta volna. A képet ide kattintva tudjátok megnézni.

A színésznek vannak barátai Budapesten, például köztük van Szedlacskó Ádám is, aki a Márvány utcai Flex Gym Budapest tulajdonosa.

A rajongók egyáltalán nem zavarták (vagy nem ismerték fel, mivel maszkot és napszemüveget is viselt), szóval az osztrák tölgy nyugodtan hátradőlhetett a Four Seasons Hotel teraszán.

Schwarzenegger nem rég megmutatta, hogy továbbra is csúcsformában van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás