promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes dolgot talált egy férfi felújítása közben – A múltból üzentek neki!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy 39 éves brit férfi különös figyelmeztetésre bukkant a leendő üzlete egyik fala mögött.

A Nagy-Brittaniában élő Daniel Bodman végre megvalósította nagy álmát, és vásárolt magának egy saját üzlethelyiséget. A 39 éves brit férfi egymaga, saját kezűleg akarta felújítani a helyet, ezért fogta magát, és elkezdte a renoválási munkálatokat – írja The Sun

Az elején elég szépen haladt a folyamat, csakhogy az egyik bontás előtt álló falból egyszer csak különös, ősrégi üzenet került elő. Bodman természetesen maga is megrökönyödött az eseten, de igazán akkor kerekedett el a szeme, amikor elolvasta a 35 évvel korábban írt sorokat.

Az 1986-os üzenetet Nicholas Poole készítette, aki kartonpapírra, piros ceruzával írta a megdöbbentő sorokat. A titkos kis objektumot akkor rejtette el a falba, amikor épp ő végezte a kis üzlet felújítását.

"A felújításkor majdnem az összes fát leszedték, megtisztították, és azokat tették fel újra, így csak a bérem volt a költség. A falak pokoli állapotban vannak már most is, így isten tudja, milyen állapotban lesznek, amikor ezt az üzenetet megtalálják. Míg én itt dolgoztam, áramütést szenvedtem, mert véletlenül megérintettem két csupasz vezetéket" 

– figyelmeztetett a hajdani munkás, aki egyébként egy olyan táblára írta a sorokat, melynek másik oldalán egy oktatási segédanyag volt található arról, mi a teendő, ha valakit áramütés ér.

A 39 éves Bodman a The Sunnak azt nyilatkozta, jót mosolygott a neki címzett sorokon, mivel úgyis fel akarta újítani a teljes üzlethelyiséget. A férfi szeretné megtalálni a munkást, aki 1968-ból üzent neki. 

(via: NLC)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás