promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aggasztó hír érkezett Kulka Jánosról – Mi lesz így vele?
Borítókép:  Kulka János / youtube.com/ATV Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szomorú bejelentést tett a Trojka Színházi Társulás, ugyanis Kulka János a romló egészségi állapota miatt sajnos nem tud színpadra állni.

Kulka János nemrég elmesélte, hogy teljesen megváltozott az élete az öt évvel ezelőtti stroke-ja óta, ugyanis régebben több nyelven is beszélt, ma pedig már magyarul is alig tud kommunikálni, elfelejti a szövegét, és rettenetesen ingadozó a hangulata. A színész nagyon megijesztette az embereket, mikor elárulta, hogy jelenleg egyetlen vágya van: meghalni.

Most újabb csapás érte Kulka János amúgy is folyamatosan aggódó rajongóit, ugyanis a Trojka Színházi Társulás nemrég bejelentette, hogy a híresség sajnos nem tud színpadra lépni a tervezett előadásain, mert nincs túl jól.

„Sajnálattal tudatjuk, hogy Kulka János megromlott egészségi állapota miatt, futó előadásainkban határozatlan ideig nem lép színpadra. Személyisége pótolhatatlan, ezért meglévő szerepeibe az őszi félévben az előadások rendezője, társulatunk művészeti vezetője, Soós Attila ugrik be. A tavaszi félévtől pedig szerepeit átértelmező rendezői koncepcióváltás mellett, Takács Katalin színművész veszi át. Kulka Jánosnak ezúton is mielőbbi jobbulást kívánunk!”

– olvasható a Trojka Színházi Társulás bejegyzésében.

Könnyen lehet, hogy Kulka János megromlott egészségi állapota miatt sajnos még hosszú ideig nélkülöznie kell őt a közönségnek, pedig sokan reménykedtek benne, hogy a színész teljesen felépült, és újult erővel tud ismét alkotni – de úgy tűnik, hogy erre még várni kell.

Itt lehet megtekinteni a Trojka Színházi Társulás posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás