promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Éva átverte a fél országot, majd lebuktatta magát – fotók
Borítókép:  Horváth Éva / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horváth Éva elárulta, hogyan lehet szülés után trükközni az Insta-képekkel – ezzel pedig nők millióit buktatta le saját magával egyetemben.

Horváth Éva nemrég adott életet második gyermekének, aki az Alex nevet kapta. A sztáranyuka nagyon boldog, hogy újabb taggal bővült a család, ráadásul alig pár nappal a szülés után máris megmutatta testét a világnak egy feszülős ruhában – és közben beavatta követőit abba is, hogyan lehet egy kicsit trükközni ilyenkor, hogy jobban nézzen ki az ember.

„Nézzétek csak, mennyit számít egy jól beállított póz. Az első fotón úgy tűnik, mintha már vissza is rendeződött volna a testem:) pedig a látszat csal”

– írta Horváth Éva.

Itt lehet megtekinteni a képeket, amiken tökéletesen megfigyelhető, hogy milyen hatásos a híresség módszere, hiszen az első fotón olyan, mintha több hónapja szült volna, a másodikon pedig már látszódik a valóság:

A követőknek feltűnt, mennyire megnőttek Horváth Éva mellei a szülés után, a modell pedig erre is reagált egy rövid poénnal, hiszen nem plasztikai beavatkozás miatt lettek látványosan nagyobbak a keblei, hanem az anyatej miatt.

„Köszönöm Alexnek, az ország legjobb plasztikai sebészének az új melleimet”

– jegyezte meg mókásan Horváth Éva.

Sokan írták, hogy a híresség most jóval gyönyörűbb, mint akkor, mikor szépségversenyt nyert, az alábbi képet látva pedig nehezen tudnánk vitába szállni ezzel a kijelentéssel, ugyanis Horváth Éva tényleg csak úgy ragyog mostanában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás