Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Üdv Bikini-földön! Ezen a nyáron azok a sztárok is levetkőztek, akik nem szoktak

Üdv Bikini-földön! Ezen a nyáron azok a sztárok is levetkőztek, akik nem szoktak

Színes

Üdv Bikini-földön! Ezen a nyáron azok a sztárok is levetkőztek, akik nem szoktak

Színes

Promotions 22:22

Eminem lánya, Robbie Williams felesége, Salma Hayek – nem folytatjuk, ezt látni kell!

A karanténban, önkéntes száműzetésben töltött 2020-as nyár után idén már a celebvilág is bátrabban vakációzott. Az Instagram lett az a terep, ahol felvághattak menő villájukkal, puccos fürdőruhájukkal, és ezúttal olyanok is nekivetkőztek, akiket ritkábban láthatunk a ruháiktól megszabadulni.

A hibátlan szépségű, 25 éves Hailie Jade Scott elsősorban influenszernek nevezhető, viszont arról ismert és híres, hogy a – bizony, már 48 esztendős – sztárrapper, Eminem lánya. Idén ő is többet mutatott magából a türkizkék tengeren lengedező hajóján.

A szintén 25 éves Ireland Basinger Baldwin hasonlóan kiváló pedigrével rendelkezik Alec Baldwin és Kim Basinger lányaként. 2013-ban kezdte modellkarrierjét, aztán színészként is feltűnt, 2019-től pedig professzionális DJ-ként is dolgozik.

Ayda Field Williams szerényen feleségként, anyaként, színésznőként és a sós karamell szerelmeseként mutatja be magát az Insta-oldalán, ahol a 42 éves hölgy élete párja, az énekes Robbie Williams is feltűnik jó pár fotón.

A 34 éves Blake Lively a világ legviccesebb sztárpárjának egyik fele. Ő sem gyakran mutogatja magát, ám férje, Ryan Reynolds legújabb filmsikere (Free Guy) kedvéért kivételt tett.

Az Instagramon 6,4 millió követővel büszkélkedő Kerry Washington szintén nem gyakran látható a maga teljes valójában. A 44 éves színésznő többféle bikiniben is villantott ezen a nyáron.

Ki az a Kelly Ripa? Elsősorban színésznő, bár showműsor-házigazdaként és producerként az amerikai média egyik legbefolyásosabb személyisége is. De mindez nem számít, ha valakinek 50 évesen is olyan alakja van, mint neki.

Salma Hayek is olyan, mint a jó bor, hiszen az évek előrehaladtával csak egyre vonzóbb lesz. Láthatóan büszke a testére, mert 55 évesen sem szégyellte megmutatni magát.

Hol vannak már azok az idők, amikor Lady Gagáról azt pletykálták, hogy talán nem is a női nemhez tartozik? A 35 éves énekesnő egyre jobb formában van, és a domborulatait látva már rég nem kérdőjelez meg senki semmit.  

Borítókép: Profimedia