Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gyászol Hugh Jackman – Meghalt az édesapja, ráadásul pont apák napján

Gyászol Hugh Jackman – Meghalt az édesapja, ráadásul pont apák napján

Színes

Gyászol Hugh Jackman – Meghalt az édesapja, ráadásul pont apák napján

Színes

Baranyecz János 10:10

A sors kegyetlen fintora, hogy Hugh Jackmannek apák napján kellett elveszítenie szeretett édesapját.

Az Ausztráliában született, 52 éves Hugh Jackmant olyan filmekből ismerhetjük, mint például az X-Men, Tökéletes trükk, Kardhal, Vasököl, Van Helsing vagy A legnagyobb showman. Rengeteg rajongója van, és állítólag ő az egyik legrendesebb, legkiválóbb ember Hollywoodban, aki folyton mosolyog, és mindenkihez van egy kedves szava – most viszont gyász költözött a színész szívébe, ugyanis szeptember 5-én meghalt az édesapja, Christopher John Jackman.

„Az ausztrál apák napján, a korai órákban édesapám békésen elhunyt. A mély szomorúság mellett hálát és szeretetet érzek. Édesapám egyetlen szóval jellemezve elképesztő volt. Az egész életét a családjának, munkájának és a hitének szentelte. Imádkozom, hogy békére leljen Isten mellett”

– írta Hugh Jackman.

A világsztár édesapja azt tanította neki, hogy mindig tartsa meg az ígéreteit, még akkor is, ha közben jön egy számára jobb, kedvezőbb lehetőség is – hiszen egy ember annyit ér, amennyit a szava.

A gyászoló Hugh Jackman rengeteg helyről kapott részvétnyilvánítást, és többek között barátja, illetve színésztársa, Ryan Reynolds is megemlítette, hogy szerencsés volt, amiért megismerhette az édesapját.

Itt lehet megtekinteni Hugh Jackman megható posztját:

Borítókép: Hugh Jackman / Profimedia