promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi ágyba bújt Makranczi Zalánnal, Marsi Anikó lebukott
Borítókép:  Tóth Andi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hírösszefoglalónkból kiderül, hogy ezen a héten Tóth Andi és Makranczi Zalán ágyjelenete, Baukó Éva és Sebestyén Balázs botránya, Marsi Anikó lebukása és egyebek között Hosszú Katinka külföldre utazása érdekelte leginkább olvasóinkat.

Tóth Andi a TV2-n futó Mintaapák című sorozatban kapott szerepet, ahol Makranczi Zalánnal egy forró szexjelenetet is leforgattak. Az énekesnő falatnyi fehérneműben mutatta meg a formás idomait.

Baukó Éva komoly kritikákkal illette a Survivor című műsort, ezért keményen betámadták őt Sebestyén Balázsék – most erre reagált fájdalmas őszinteséggel az egykori Való Világ játékos.

A hazai sajtót bejárta a pletyka, hogy Marsi Anikó talán babát vár újdonsült szerelmétől. Sokaknak feltűnt a TV2-n futó Tények és Tények Plusz adásaiban, hogy a műsorvezető folyamatosan a súgólappal próbálja meg takargatni a hasa és a dereka tájékát – most kiderült az igazság.

Gáspár Győző nagyobbik lányát, Gáspár Evelint a mentő vitte el a Survivor forgatásáról – vajon véget ér számára az RTL Klub kaland-realityje?

Kárpáti Rebeka és Kocsis Alexandra is bikinire vetkőztek mostanában, és ez rengeteg embert érdekelt.

Az idei tokiói olimpián való, sokak számára hatalmas csalódást keltő szereplése után Hosszú Katinka elhagyta az országot, és egy különleges helyről posztolt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás