promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szegedi Fecsó csúnyán lebukott – Ismét rátalált a szerelem?
Borítókép:  Szegedi Ferenc / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szegedi Fecsó lebukott, ugyanis egy gondatlanul feltöltött fotó, és a rajta szereplő tetoválás elárulta, hogy kivel jött össze.

Június végén nagy port kavart, mikor kiderült, hogy Vasvári Vivien exférje, Szegedi Ferenc, azaz Fecsó szakított kedvesével, Géczi Beával. A híresség állítólag többször is megcsalta a párját, aki természetesen nagyon kiakadt ezen, és azt ígérte, hogy kiteregeti a szennyest róla. Fecsó tagadta a vádakat, de Bea nem hitt neki, így megtörtént a viharos szétválás – most viszont meglepő dolog történt.

Szegedi Fecsó állítólag posztolt egy képet Instagramra, amin hozzábújik az ágyában egy nőhöz, akinek nem látni az arcát, viszont a karján ott díszeleg egy „Fecsó” tetoválás. Ez csúnyán lebuktatta Fecsót, ugyanis a követők egyből rájöttek, hogy valószínűleg nem más, mint Géczi Bea fekszik mellette, aki pár hónapja csináltatta a tetkót szerelme jeléül. Rögtön felmerült a pletyka, hogy a nagy botrány után mégis csak kibékültek, így a Blikk felkereste a modellt, hogy kiderítse, tényleg ő szerepel-e a fotón, vagy rosszul gondolják az emberek.

„Eddig nem szerettük volna nyilvánosságra hozni a részleteket, mert időt akartunk hagyni magunknak, hogy rájöjjünk működik-e ez a kapcsolat köztünk. De igen, több, mint egy hónapja kibékültünk. [...] Tokajban voltunk egy borkóstolón, ahol kicsit sokat ittunk, majd be is rúgtunk. Elmentünk egy szórakozóhelyre, ahol tovább ittunk és táncoltunk. Ekkor készültek a videók és a képek, amiket felraktam az Instagram oldalamra. Természetesen megbántam és gyorsan töröltem is”

– nyilatkozta a lapnak Bea.

Ezek alapján sikerült megbeszélniük a dolgokat, és hivatalosan is újból együtt vannak Fecsóék, akik most tiszta lappal folytatják kapcsolatukat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás