promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kárpáti Rebeka, Gabriela Spanic, és Megan Fox is olyan tüzes fotót mutat magáról, hogy leesik az állad
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem volt pihenő a válogatás rovatban, amiben Mészáros Mercédesz is nagyot villantott.

A kortalan venezuelai színésznő, Gabriela Spanic újra elővette a dekoltázsát, és be is gyűjtötte érte a jól megérdemelt lájkokat. Bella Thorne sem pihent, ha villantásról van szó, de az aranyérmet Gabrielle Epstein kapta meg tőlünk. Na, az ő fotói már-már korhatárosak.

Sok magyar celeb köszönt el a nyártól, és köztük volt Kárpáti Rebeka, illetve Kocsis Alexandra is. Valószínűleg tőlük nem sok bikinis képet fogunk kapni innentől, de ettől még tölthetnek majd fel tüzes fotókat ősszel is. Itt Fany Shark zárta a sort, aki semmi perc alatt tudja elűzni a szürke felhőket.

Megan Fox ismét felkapott lehet, mivel megkapta az egyik főszerepet A feláldozhatók negyedik epizódjában. Az Instagramon sem pihen a színésznő, és újra olyan ruhát vett fel, amiről volt mit beszélni. Ireland Baldwin is hozta a formáját, csak ő a melltartóját is ledobta.

A magyar származású, de külföldön élő modell és színésznő, Mészáros Mercédesz újra szuperszexi fotókkal jelentkezett. A modell továbbra sem kedveli a melltartót, de nem ez lesz az egyedüli túlfűtött fotó tőle. Itt a Playboy visszament közben az időben, és megmutatta a 2019-es októberi Playmatejét, természetesen teljesen meztelenül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás