Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Balesetet szenvedett Metzker Viki, 140-nel csapódtak a szalagkorlátnak

Balesetet szenvedett Metzker Viki, 140-nel csapódtak a szalagkorlátnak

Színes

Balesetet szenvedett Metzker Viki, 140-nel csapódtak a szalagkorlátnak

Színes

Promotions 18:38

A magyar dj részletesen is számolt be egy posztban az esetről.​

A Blikk írta meg, hogy a magyar dj, Metzker Viki csúnya balesetet szenvedett tegnap éjszaka. Minderről a dj írt egy hosszabb bejegyzést az egyik közösségi oldalán. 

A posztban Metzker Viki leírja, hogy mi történt pontosan:

"Rengetegen írtatok, hogy mi történt…úgyhogy inkább egyszer itt leírom röviden. Tegnap éjjel hazafelé szalagkorlátnak csapódtunk az autópályán 140 tempomattal…nem én, sofőr vezetett. Először is utálom azt az érzést, hogy más kezében van az életem ,mert nem tudok lépni, egy ilyen életveszélyes szituációban, hanem más dönt az én sorsomról is. Másodszor pedig, az sem javít a helyzeten, hogy egy kisbuszos index nélkül ráhuzta az autónkra a kocsiját, és a sofőr ezt a megoldást látta ésszerűnek."

Majd folytatta:

"Én hátul ültem, sajnos az egészből annyit érzékeltem hogy repülök jobbra, balra, óriási csattanás és a kocsi feneke megemelkedik, leütöm a hátam, fejem és lepörög az életem, hogy meg fogok halni. Óriási szerencse, hogy az autó nem borult fel és nem maradtam ott…hogy megúsztam ennyivel…hogy nem kapott telibe egy másik kocsi miközben becsapódtunk, hogy nem borult fel, hogy saját lábon kiszálltam. Biztosan vigyáz rám valaki odafentről, mert az elmúlt hetekben csőstül jött a baj…nyilván a kár sem kicsi, de az életemhez képest semmiség. Storyban írtam reggel, hogy sokan azt hiszik ez az egész fellépősdi gyerekjáték és csak buli. Nem az. Ki vagyunk szolgáltatva minden éjjel, mikor elindulunk…és csak hálát tudok most érezni, hogy haza is értem."

A poszt amúgy teljes egészében, képpel illusztrálva ide kattintva érhető el.

Borítókép: Profimedia