promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiverte a biztosítékot a legújabb TikTok kihívás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Íratlan szabály, hogy minden újszülött baba gyönyörű. Ám egy édesanya ezt másképp gondolja, amivel igencsak nagy felháborodást keltett.

Számtalan őrült és veszélye kihívás terjedt már a különböző közösségi médiafelületeken. Most itt egy újabb. Habár veszélyesnek nem veszélyes, mégis sokan felhábrodotak.

Egy édesanya az átlaggal ellentétben nem gondolja úgy, hogy az ő babája lenne a legszebb, ezzel pedig egycsapásra elindította a csúnya baba-kihívást. Az arkansasi anyuka profiljára feltöltött egy videót, amely a terhességének a mérföldköveit örökíti meg. Eddig teljesen megszokott, ultrahangfotók, gömbölyödő terheshas. Ám amikor a pocaklakó világra jött, fordult a dolog. A kis Reese mint minden normális baba, életének első óráiban nem foglalkozik azzal, hogyan fest egy-egy fotón, így van amikor grimaszol, ásít vagy éppen vicces arcot vág.

A videót eddig 26 millióan látták és több millió likeot és megannyi hozzászólást kapott. Volt, aki viccesen egyetértett az anyukával abban, hogy a baba az apukájára hasonlít, olyan hozzászólásokkal, mint

"Látszik, hogy az apja lánya, a férj a hibás"

"Kilenc hónapos hányinger és káosz, és úgy néznek ki, mint az apjuk."

Volt azonban olyan kommentelő, aki véresen komolyan vette a babán való viccelődést és leorrolta az édesanyját.

"Egy anya nem nevezheti csúnyának a babáját! Szörnyű anya vagy. Önértékelési problémákkal fog felnőni”.

Természetesen Lucy, a boldog anyuka nem gondolja gyermekéről, hogy csúnya, csupán az volt a célja, hogy az emberek értsék meg,

"Nem minden csecsemő tökéletes, de épp ez a jó."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás