promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi szexi, simulós cicanadrágban mutatta meg domborodó idomait, majd posztolt egy fotót, amitől leesett az állunk is
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi gőzerővel készül a nagy megmérettetésre a TV2-n.

Tóth Andi is részt vesz majd a TV2 csúcsprodukciójában, a Dancing with The Stars című műsorban. A táncos vetélkedő előző szériája is óriási népszerűségnek örvendett a rajongók között, a mostani évadot pedig már most több százezer magyar várja. A produkcióban parkettre lépő sztárok pedig már a vetélkedő indulása előtt szétposztolják az internetet a próbákról készült fényképekkel.

Most éppen Tóth Andi töltött fel egy fotót az egyik próbáról. Az énekesnő táncpartnere pedig az előző széria egyik legkedveltebb táncosa, Andrei Mangra lett, aki korábban a szappanoperák koronázatlan királynőjével, Gabriela Spaniccal táncolt korábban.

Tóth Andi a próbák mellett sem pihen, turnézik, és új számokat is készít. Az egyik legújabb számához pedig olyan elképesztően népszerű klipet készített, hogy egy hét leforgása alatt közel félmillió megtekintésig pörgött a videó. Ez pedig csak nagyon kevés számnak és előadónak sikerül a magyar popszcénában.

A Dancing with Thes Stars amúgy hamarosan érkezik majd a tévéképernyőkre, addig is Tóth Andi Instagram-oldalán is követhetitek az előkészületeket az énekesnő szemszögéből:

Ez pedig az a kép, amitől elállt a lélegzetünk is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás