Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hatalmas baki a Szerencsekerékben, Puzsér Róbert könyörtelenül nekiment Hosszú Katinkának

Hatalmas baki a Szerencsekerékben, Puzsér Róbert könyörtelenül nekiment Hosszú Katinkának

Színes

Hatalmas baki a Szerencsekerékben, Puzsér Róbert könyörtelenül nekiment Hosszú Katinkának

Színes

Promotions 10:10

Hírösszefoglalónkból kiderül, hogy ezen a héten a Szerencsekerék felháborító bakija, valamint a Lidl termékvisszahívása érdekelték leginkább olvasóinkat, de Puzsér Róbert is nagy port kavart azzal, hogy Hosszú Katinkába és Nagy Feróba is keményen beleállt. Mutatjuk a részleteket! 

A heti hírösszefoglalónkat a Szerencsekerék bakijával kezdjük, amelyben a nézők teljesen felháborodtak, mert az egyik játékos nem tudta elvinni a játék nyereményét. Az adás után a TV2 műsorának Facebook oldalán hatalmas kommentháború tört ki.

Puzsér Róbert az elmúlt héten sem kímélte a hírességeket. Ezúttal Hosszú Katinkába állt bele, és könyörtelenül kifejtette véleményt arról, hogy szerinte miért nem kedvelik már annyian az idei olimpián leszereplő úszónőt

A Lidl ezen a héten is visszahívott egy terméket. Amennyiben te is vásároltál ebből az árucikkből azonnal vidd vissza a boltba. A vételárat ebben a vásárlást igazoló nyugta nélkül is visszatérítik. 

A Spar is figyelmeztetést adott ki egy nagyon népszerű termék miatt, amely a nyár elengedhetetlen kelléke. Etilén-oxid szennyezettség miatt kivont a forgalomból három népszerű jégkrémet. Most megtudhatod melyek ezek. 

Puzsér Róbert nem csak Hosszú Katinkát, de Nagy Ferót is porig alázta. A nemzet csótánya rendhagyó show keretében nőnek öltözött férfiakkal énekeltette el a Boney M Daddy cool című slágerét. Több sem kellett a megmondó embernek. 

 

Borítókép: TV2/Szerencsekerék