promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas baki a Szerencsekerékben, Puzsér Róbert könyörtelenül nekiment Hosszú Katinkának
Borítókép:  TV2/Szerencsekerék
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hírösszefoglalónkból kiderül, hogy ezen a héten a Szerencsekerék felháborító bakija, valamint a Lidl termékvisszahívása érdekelték leginkább olvasóinkat, de Puzsér Róbert is nagy port kavart azzal, hogy Hosszú Katinkába és Nagy Feróba is keményen beleállt. Mutatjuk a részleteket! 

 

A heti hírösszefoglalónkat a Szerencsekerék bakijával kezdjük, amelyben a nézők teljesen felháborodtak, mert az egyik játékos nem tudta elvinni a játék nyereményét. Az adás után a TV2 műsorának Facebook oldalán hatalmas kommentháború tört ki.

Puzsér Róbert az elmúlt héten sem kímélte a hírességeket. Ezúttal Hosszú Katinkába állt bele, és könyörtelenül kifejtette véleményt arról, hogy szerinte miért nem kedvelik már annyian az idei olimpián leszereplő úszónőt

A Lidl ezen a héten is visszahívott egy terméket. Amennyiben te is vásároltál ebből az árucikkből azonnal vidd vissza a boltba. A vételárat ebben a vásárlást igazoló nyugta nélkül is visszatérítik. 

A Spar is figyelmeztetést adott ki egy nagyon népszerű termék miatt, amely a nyár elengedhetetlen kelléke. Etilén-oxid szennyezettség miatt kivont a forgalomból három népszerű jégkrémet. Most megtudhatod melyek ezek. 

Puzsér Róbert nem csak Hosszú Katinkát, de Nagy Ferót is porig alázta. A nemzet csótánya rendhagyó show keretében nőnek öltözött férfiakkal énekeltette el a Boney M Daddy cool című slágerét. Több sem kellett a megmondó embernek. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás