promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra barna medvét láttak ebben a magyar városban - veszélyben vannak a lakosok
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismét barna medvét látott egy kutyát sétáltató nő az egyik legkedveltebb magyar turisztikai városban, Egerben. 

[[cikk1]]

Az egriügyek.hu portál számolt be róla, hogy újabb barna medvét láttak a hevesi megyeközpontban. A lap információi szerint csütörtökön késő este egy kutyasétáltató látott nagyvadat. Információink szerint a fiatal nő nagyjából este 10-11 óra között sétált a Cifrakapu úti vasúti átkelő közelében, amikor a kutyája valamit megérzett és megmakacsolta magát, majd morgott. Másnap visszatérve ugyanazon a környéken a cserjéken törött és lehántott ágakat látott.

[[cikk2]]

Ez már nem az első alkalom, hogy Egerben medvét észleltek. Július végén egy anyamedvét véltek látni a bocsával a Nagy-Eged utca környékén, lakott területek szomszédságában, majd pár nappal később a Donát úton járó nagyvadakról adtk hírt. 

A helyi esetek mellett egyébként a környéken is volt jó néhány: az utóbbi hetekben az Eger és Miskolc közötti térségből  több tucat medvével kapcsolatos bejelentés érkezett. A gyanú szerint a Bükkalján kószáló medvék jelenlétét egyelőre a nemzeti park szakemberienek nem sikerült igazolniuk, de nem is zárták ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás