promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült Csősz Boglárka titka – Nem is az, akinek eddig hittük?
Borítókép:  Csősz Boglárka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csősz Boglárka is szerepelni fog a TV2 Totem című kalandrealityjében, amiben teljesen új oldaláról ismerhetjük meg a Feleségek luxuskivitelben sztárját.

Csősz Boglárkát leginkább a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismerheti a közönség, ahol bepillantást engedett fényűző életébe, és megmutatta, hogyan telnek egy makulátlannak tűnő luxusfeleség hétköznapjai. Az emberek a visszajelzések alapján úgy tekintettek a műsor után a hírességre, mint egy „buta cicababára, aki nem tudja, milyen a való világ” – de úgy néz ki, hogy ez nem így van, és ezt Csősz Bogi be is fogja bizonyítani a TV2 hamarosan induló Totem című kalandrealityjében.

„Nagyon sok minden van bennem, amit nem is ismernek rólam az emberek. Azt gondolom, hogy ez egy tökéletes helyszín arra, meg lehetőség, hogy ezt meg is tudjam mutatni magamból. [...] Számomra a természet, az nem kihívás. Most is, ahogy így jártuk a terepet, azt éreztem, mintha otthon lennék Erdélyben. Az én családom valójában nagy része vadász, vagy erdészek, tehát minden olyan dolog, ami az erdőhöz, a tájhoz, a földhöz közelít, és ezt éltem meg, ebben nőttem fel. Nekem ez annyira természetes, mintha vizet innék”

– mondta Csősz Boglárka.

Ezek alapján nem fog leesni a gyűrű Csősz Boglárka ujjáról, ha egy kicsit be kell mocskolnia magát a természetben, hiszen nem ismeretlen számára a dolog.

Már ezek alapján is mindenképp érdemes lesz augusztus 22-én 20:00-kor a TV2-re kapcsolni, mivel minden jel arra utal, hogy bőven akadnak majd meglepetések az Ördög Nóra által vezetett Totem című műsorban, amiben Csősz Bogi mellett többek között Szőke Zoltánt, Krausz Gábort, Szabó Dórit és Varga Viktort is láthatjuk versenyezni.

Itt lehet megtekinteni a fent idézett videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás