promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hétfőtől teljesen más műsorrend lesz a TV2-n
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több műsor is kifut a TV2-n, és mások érkeznek a helyükre. Így néz ki a csatorna új műsorrendje.

Az augusztus 20-i hosszú hétvége nagy fordulópont lesz a TV2 műsorait illetően, ugyanis több népszerű produkció is kifut a napokban. Pénteken láthatjuk a Doktor Balaton évadzáró epizódját, amiben több szálat is el kell varrni. De vajon ezek közül hányat zárnak le az alkotók az 1. évadban?

Minden bizonnyal néhány kérdés nyitva marad, hogy a folytatás is izgalmas fordulatokat és történetszálakat tartogasson. Nem titok ugyanis, hogy a készítők már a 2. évad epizódjain dolgoznak, amiről egyelőre nem tudni, hogy mikor láthatják a sorozat rajongói.

Vasárnap este lesz a Szerencsekerék első szezonjának utolsó adása a TV2-n. Kasza Tibi műsora óriási sikernek örvend, így aztán nem is csoda, hogy a csatorna berendelte a folytatást.

Az ország legpörgősebb showja után elindul a TV2 új kaland reality-je, a Totem, amit aztán minden hétköznap este 20:40-től láthatnak a nézők.

A farkasok és a szarvasok táborában hét-hét mindenre elszánt híresség csap majd össze, akik a nomád körülményekkel és a természet adta kihívásokkal dacolva, egy-egy instruktor vezetésével kincskeresésre indulnak, hogy bezsebeljék a hét misztikus erővel bíró kristályt és győzelemre vigyék csapatukat, ezzel beteljesítve a régmúltból gyökerező hatalmi harcot. Az erőt próbáló megmérettetések végén a két-két legrátermettebb kalandor marad mindkét táborból, így párban kell megküzdeniük a 10 milliós főnyereményért, amelyen majd saját belátása szerint osztozhat a nyertes csapat két tagja.

Augusztus 23-án, hétfőn debütál a Mintaapák 3. évada is, amit minden hétköznap 19:55-től láthatunk. Az új epizódokban Géza (Kamarás Iván) családjával vidékre költözik, a családfő apaként és edzőként próbál helytállni. A sztárügyvéd Szabi (Makranczi Zalán) beleszeret egy híres műsorvezetőbe (Lékai-Kiss Ramóna), ám nincs könnyű dolga a népszerű nővel. Az állatorvos Tamásnak (Száraz Dénes) egyre több titka lesz szerelme, Linda (Szávai Viktória) előtt. Vajon túléli a kapcsolatuk a sok megpróbáltatást? Vajon kislánya, Juli is észreveszi, hogy megváltozott az apukája? Miki (Mészáros Béla) és Vera (Botos Éva) kapcsolata sem felhőtlen, kamaszlányuk, Csenge modellkedni kezd, ám kiderül, hogy a modellvilág nem is olyan felhőtlen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás