promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alighanem becsajozott Lewis Hamilton, de egyelőre tagadja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mit keres az F1-es világbajnok kockás inge a csinos dominikai modellen?

Lewis Hamilton magánéletéről nem sokat lehet tudni azóta, hogy a nála 7 évvel idősebb énekesnő, Nicole Scherzinger 2015-ben kiadta az útját. A szakítás fájdalmas volt a hétszeres Forma–1-es világbajnok számára, de most úgy tűnik, ismét párra lelt.

Az új barátnő a modell Camila Kendra lehet, aki a gazellatestű Scherzingernél teltebb idomú, és a brit bulvársajtó már alighanem ugrásra készen várja, merre fejlődik a viszony. Hamilton előző, viharos kapcsolata rengeteg jó témát szolgáltatott számukra.

A pletykák azután kaptak szárnyra, hogy a 27 éves Camiláról a 36 éves sztársportoló coloradói házában születtek fotók, köztük olyanok, amelyeken a lány a pilóta kockás ingét viseli.

A Dominikai Köztársaságban született egzotikus szépség nemrég azzal került a címlapokra, hogy 8 hónap után szakított a jóképű Tyler Cameronnal (vezérképünkön), aki A Nagy Ő (The Bachelor) című műsor amerikai változatában vált ismertté.

Camila kockás inge lehetne véletlen egybeesés is, ám a szelfijén jól látszik Hamilton egyik F1-es trófeája is. Egy közeli forrás szerint egyelőre csak barátok, és nem is akarják a kapcsolatukat új szintre emelni, de ez csak a szokásos marketingszövegnek tűnik.

A lány és a sportoló egyébként évek óta ismerik egymást, valóban nem meglepő tehát, hogy a Forma–1 nyári szünete alatt némi időt együtt töltöttek. Persze, a másik ruhadarabjának viselése már olyan intim dolog, ami mégiscsak valami szorosabb köteléket sejtet a háttérben.

Hamilton vagyonát 260 millió fontra becsülik, és nemrég írt alá a Mercedes csapatnál egy két esztendőre szóló, évi 40 millió fontos fizetéssel járó szerződést. Nős még sosem volt, gyermeke nincs, jó partinak számít tehát az elit körökben.

A coloradói birtok különösen kedves a brit világbajnok számára, aki többször elmondta már, hogy a visszavonulása után ott szeretne élni. Emellett rendelkezik ingatlanokkal New York-ban, Londonban, Svájcban és Monte Carlo-ban is.

Amikor arról kérdezték, miért nincs állandó partnere, Hamilton általában ezt válaszolta:

„Munkamániás vagyok, nincs időm rá.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás