promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván nekimentek a rajongók Majkának, könyörtelenül vágott vissza a rapper
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majkánál betelt a pohár, és nem kímélte azt, aki beszólt neki.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Majkának több koncertjét is le kellett mondania, miután háromnapos budapesti koncertsorozatuk után lebetegedett. A rajongói közül sokan nagyon aggódtak Majka miatt, felmerült bennük, hogy esetleg poszt-COVID-tünetek kínozzák a zenészt, de szerencsére semmi komolyról nem volt szó.

Éppen ezért Majka már szombaton fellépett az EFOTT-on, majd vasárnap a siófoki PLÁZS-on, ami miatt többen be is támadták őt.

„Három napos buli után felelősséget kell vállalni. Nem kell hajnalig inni meg bulizni, mert felelős vagy a koncertekért. Ha meg tudod, hogy kemény menet lesz, a végén egy nagy beb***ással, akkor meg nem kell bevállalni azt a következő két koncertet, mert kérdéses, hogy meg tudod csinálni. Ezt nevezik felelősségnek, de neked ilyen ebben az esetben nem volt. Felelőtlen voltál. Majd legközelebb előre gondolkodsz”

- írta az egyik férfi rajongója, míg egy másik azért kelt ki magából, mert nehezményezte, hogy Majka a kisebb koncertjeit lemondta a betegsége miatt, viszont a nagyobb fellépésekre a fájó tüdeje ellenére is el tudott menni.

Ám egyikük sem szólt be olyan durván a rappernek, mint az a hölgyrajongó, aki egyáltalán nem válogatta meg a szavait.

„Azt már észrevettem egy ideje, hogy elvesztettük Ózd álmokkal és alázattal teli ”egyszerű„ emberből lett hősét, és megértem azt is, hogy ilyen ez a popszakma, meg a média, meg ez a világ és minden hasonló f*****got! Sőt! Azt is megértem ha beteg vagy, ha tényleg beteg vagy!!! Még akkor sem dühítene ennyire, ha egyenes lettél volna és azt mondod: 'gyerekek, elfáradt a testem és nem tudok elmenni, de az Efottra muszáj lesz, mert ott nagyobb következményekkel jár a szerződésbontás, és oda nem tudom elküldeni Atikát, hogy ehhez vállalja egyedül az arcát, és a 2 órás koncertjegy áráért 40 perces haknit adjon.' Itt jegyezném meg hogy Minden elismerésem az övé, mert Győrváron odatette magát tisztességgel! De Majka.... ez k***a gáz!!! Aztán most lehet savazni az elvetemült rajongóidnak, de ezt le kellett írnom! Hozzátenném, amióta elindultál ezen az úton, én is követlek... De ez gondolom, a sztoriban nem nagy jelentőséggel bír!”

Ezt már Majka sem hagyhatta szó nélkül. Ugyan számos feldühödött rajongója adott hangot a véleményének a közösségi oldalán, de a fenti komment volt az, ami miatt a rappernél betelt a pohár.

„Azért ez egy kicsit inkorrekt dolog... Betegség miatt lemondok két koncertet, te pedig arról papolsz nekem, hogy elvesztettünk egy alázattal teli, egyszerű embert. Vasárnap estétől szenvedtem betegen otthon. Szerda estére látszott, hogy ez bárhogy akarjuk, nem fog összejönni. Azért, mert te csütörtökön tudtad meg, az nem azt jelenti, hogy akkor lettem sz**ul. Te egy nagyon okos nő lehetsz, mert te tudod, mit kellett volna mondanom, meg hogy mi történt velem, meg azt, milyen szerződések vannak. A betegség az betegség. Minden szerződésben vis major. Nincs olyan hogy nagyobb következmény, mert az EFOTT-ról van szó. Erről senki nem tehet. De hát ugye, te ezt jobban tudod. És egyébként bocsánat, hogy inkább azon a két napon maradtam otthon, mikor hullabeteg voltam. Jaaa, és bocs, hogy öt nap alatt elmúlt, ahogy általában egy megfázás szokott. Jaaaa, és bocsánat, hogy nem voltam még sz**ul egy évig … És bocs, mert akkora fasz vagyok, hogy azért hogy ne b****unk ki több emberrel, elmentem lenyomni a másik két bulit a héten. Belőlem hiányzik az alázat …?? Belőled hiányzik az empátia…”

- vágott vissza könyörtelenül Majka.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás