promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demi Rose óriási, szexi melleit alig takarja ki az a könyv, amit éppen nem is olvas
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Demi Rose számunkra egy nyitott könyv - különösen akkor, amikor azzal sem képes kitakarni a gigantikus melleit.

Nyaralás közben, egy kényelmes nyugágyon olvasni - nincs is annál jobb. Demi Rose is láthatóan kedveli ezt a tevékenységet, de közben sem feledkezik meg Instagramon lévő követőinek népes táboráról, akik kiéhezve várják a dús keblű modell újabb és újabb szexi képeit. Éppen ezért most is úgy művelődik a derék hölgy, hogy közben anyaszült meztelen és a könyv alig takarja ki az óriási ciciket. Lásd a lenti képet.

Demi Rose Mawby egyébként egy brit modell, és 1995. március 27-én Birminghamben született. Túl jelentős karrierje nincs, azon kívül, hogy az Instagramon szívdöglesztő (és egyéb érzékszerveket stimuláló) fotókat posztol, és különösen híres hatalmas melleiről. Az Instagramon több millió követője van - gondolom, azt nem nehéz kitalálni, hogy a nagy részük hímnemű. 

2016. májusában egy időre felcsípte a Tyga nevű rapper. 2017-ben megpróbált zenei karriert befutni, és úgy jellemezte magát, mint "a világ legszexibb DJ-je ". 2016. decemberében a Sixty6 magazin címlapján szerepelt.

Demi Rose hatalmas sikert aratott az Instagramon, de a benne rejlő potenciál már kiskorától kezdve nyilvánvaló volt.

"Gyerekként még a virtuális valóság is érdekelt, mindig a számítógépen voltam, aztán jött a MySpace, és megtaláltam a hivatásomat."

- mondta a Daily Mailnek 2021-ben. 

Még szerencse, hogy hivatásába teljes mellszéleséggel bedobta magát, nem igaz?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás