promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox elmesélte, milyen „elsöprő” a szex a pasijával
Borítókép:  Machine Gun Kelly és Megan Fox / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megan Fox zenész pasija, Machine Gun Kelly úgy jelentette be új lemeze címét, hogy rátetováltatta a karjára, ráadásul még le is borotváltatta a fejét – így a színésznő mostantól egy olyan emberrel szeretkezhet, aki úgy néz ki, mint a Mad Max: A harag útja egyik karaktere.

Papercuts címmel jelent meg egy újabb videóklipje Machine Gun Kellynek, aki már egy ideje a bombázó külsejű Megan Fox színésznővel jár. Machine Gun Kelly annyira komolyan veszi a videó promócióját, hogy még a fejét is leborotválta miatta – írja a Yahoo Entertainment.

Emellett azt is megtudtuk, hogy készülő albuma a Born with Horns címet viseli majd, ugyanis ezt rátetováltatta a saját karjára. Hogy a bandája mennyire fanatikus, azt mi sem jellemzi jobban, minthogy az album készítésében közreműködő Travis Baker – aki a Blink-182 dobosa – úgyszintén felvarratott egy ugyanilyen tetoválást.

Azt azért nem mondta, hogy ez egy állandó darabja lenne a tetkógyűjteményének, így feltehetően ez egy festett, ideiglenes tetoválás. Egy fülbevaló és egy biztosítótűs orrkarika teszi teljessé a sokkoló átalakulást – és úgy tűnt, hogy a szokásosnál kevesebb mellkas tetoválása van.

A Bloody Valentine sztárjának szőke fürtjei folyamatosan változnak. Csak ezen a héten a haja a válláig ért. Márciusban a barátnőjével, Megan Foxszal töltött randevú estéjén rövidebb, rojtos, kék hajjal jelent meg.

Arról nincs hír, hogy Megan Fox mit gondol a videós megjelenéséről, de gyanítjuk, hogy tetszik neki. Elvégre Machine Gun Kelly az ő "ikerlángja". Amikor találkoztak, miután véget ért a házassága Brian Austin Greennel, azt mondta a Nylonnak, hogy ez valami "mitikus dolog volt".

"Belenéztem a szemébe [és] a legszelídebb, legtisztább lelket éreztem. A szívem azonnal megszakadt, és egyszerűen tudtam, hogy elb*sztam, de nincs mit tenni... A vele való egyesülés intenzitása egyszerűen elsöprő, és a fenyegetés, amit jelent, olyan erős, de olyan gyönyörű, hogy nincs más választásod, mint tisztelettel és hálával átadni magad annak".

Sokan kritizálták Megan Foxot, hogy háromgyerekes anyaként hogyan jöhetett össze egy ennyivel fiatalabb sráccal – a támadókat a színésznő az InStyle magazinban küldte el nemes egyszerűséggel a "bús francba".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás