Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Remek hírt közölt Schobert Norbi – Ennek több ezer magyar fog örülni!

Remek hírt közölt Schobert Norbi – Ennek több ezer magyar fog örülni!

Színes

Remek hírt közölt Schobert Norbi – Ennek több ezer magyar fog örülni!

Színes

Promotions 05:05

Schobert Norbi nem felejtette el, hogy honnan jött, ezért most különleges kedvezménnyel készül az ország egy jelentős részének.

Nem mindenki tudja, de Schobert Norbi több éven át rendőrként dolgozott, mielőtt 1998-ban leszerelt, majd nem sokkal később ő lett az ország legsikeresebb fitneszguruja. Nemrég kapott is egy különleges képet egy rendőrtől, aki megosztotta vele, hogy Norbi Update termékekkel megy szolgálatba – a hírességre pedig úgy tűnik, hogy akkora hatással volt ez, hogy hatalmas dologra szánta el magát.

„Egy rendőr kollégám küldte. Így megy szolgálatba. Persze a név szolgálati titok. Én erre nagyon büszke vagyok, mert megtisztelő, hogy közéjük tartoztam 1998-ig és hisznek bennem, elismernek. Augusztus 20 után be fogom vezettetni a -10% hétköznapi hősök kedvezményt az összes közalkalmazottnak! Soha nem felejtek”

– írta Schobert Norbi.

Ennek a hírnek rengetegen örülhetnek, hiszen nagyon sok közalkalmazott van Magyarországon, akiknek igazán jól fog jönni augusztus 20-tól ez a 10 százalékos kedvezmény az Update termékekre.

Schobert Norbinak ezzel valószínűleg megint sikerül az egészségesebb életmód útjára csábítania több tízezer embert, így egy újabb lépéssel közelebb kerül majd a céljához, hogy lefogyassza az országot.

Itt lehet megtekinteni Schobert Norbi képét:

Borítókép: Schobert Norbi / Profimedia