promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majkánál betelt a pohár: „Ebben mi a f*szom a furcsa...”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka kiakadt a közösségi oldalán.

Majkának le kellett mondania a ceglédi koncertjét, mert lebetegedett. A zenész a közösségi oldalán számolt be róla, hogy napok óta alig van hangja, fáj a tüdeje és csak fekszik.

A rajongói közül sokan nagyon aggódtak Majka miatt, felmerült bennük, hogy esetleg poszt-COVID-tünetek kínozzák a zenészt.

„Szerencsére szó sincs erről, valamit elkaptam vagy megfáztam. Most jó pár napig pihenek, fekszem, de a tervek szerint szombaton már fellépünk, remélem, addigra meggyógyulok”

- nyilatkozott Majka a Blikk-nek.

Persze a poszt alatt megjelentek az oltásellenesek is, akik gúnyos kommentjeikkel teljesen kiakasztották Majkát. Így reagált a maliciózus hozzászólásokra:

„Akkor most bármikor beteg lesz valaki az az oltastól van? eszem megáll.. Ez az oltás nem működik egy egyszerű megfazasra. Sem a rák ellen, sem az AIDS ellen, sem a körömgomba ellen. Agymosott idiótáknak neveznek minket azok, akik szerint Bill Gates meg az illuminatus akarja becsippelni az egész földet ..A 3.koncert után bekarmoltunk, és reggelik kiabáltunk egy szórakozóhelyen. Ennyi .. Nyilván nem akartam, de megfaztam keményen.. Ebben mi a afszom a furcsa...

[[k]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás