promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis teljesen kiborult: „Sajnos egy korszak lezárult...”
Borítókép:  Curtis / youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Augusztus végén rendezik meg az Újpesti Városnapokat, amin 11 év után először nem fog fellépni Curtis.

Curtis szomorúan vette tudomásul, hogy idén nem tartanak rá igényt szeretett kerületében az Újpesti Városnapok szervezői. A rapper 11 évig minden évben fontos fellépője volt az eseménynek, ám most valamiért nem hívták meg – sőt, egyáltalán nem is keresték őt ezzel kapcsolatban, ami elég meglepő.

Curtis imádja Újpestet, így valószínűleg elég mélyen érintette őt, hogy idén nem fog fellépni az eseményen, nemrég pedig hangot is adott elkeseredettségének a közösségi oldalán.

„Sajnos egy korszak lezárult ... 11 éven keresztül ,minden évben ,ott voltam szeretett városom napján fellépőként,ahol együtt ünnepeltük Újpestet és a születésnapomat. Az idei évben még csak meg sem kerestek a szervezők. Szomorú vagyok...”

– írta Instagramján Curtis.

A rapper szerencsére így is elég elfoglalt, hiszen nagyon sok koncertje van egyedül, és Majkával is, de azért teljes mértékben érthető, hogy miért akadt ki ezen. Curtis és Újpest az évek alatt szinte teljesen összefonódtak, így biztos, hogy rengetegen fogják hiányolni őt, és a slágereit az Újpesti Városnapokon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás