Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ő lenne Vajna Tímea új pasija? – Forró fotón a szerelmespár!

Ő lenne Vajna Tímea új pasija? – Forró fotón a szerelmespár!

Színes

Ő lenne Vajna Tímea új pasija? – Forró fotón a szerelmespár!

Színes

Promotions 16:56

Vajna Tímea olyan képet rakott ki magáról, amin egy titokzatos férfi fogdossa a fenekét – vajon ismét összejött előző pasijával, vagy új szerelemről van szó?

Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea nemrég vett magának egy gyönyörű, méregdrága álomotthont Beverly Hillsben, emiatt pedig sokan azt hitték, hogy a családalapításon gondolkodik. Hamar kiderült, hogy nem erről van szó, hiszen még nem érzi azt a nyugalmat, ami ahhoz kell számára, hogy világra hozzon egy gyermeket – ráadásul azt se lehet tudni, hogy van-e most párja.

Vajna Tímea sokáig együtt volt egy Zoli nevű férfival, aki nem vállalta a nyilvánosság előtt az arcát. Állítólag pár hónapja szakítottak, de aztán újra összejöttek, most pedig elég érdekes fotót posztolt az üzletasszony, ami felvet pár kérdést a szerelmi életével kapcsolatban: vajon ki fogdossa a fenekét, és ki az ismeretlen udvarló, akihez hozzábújik?

A visszajelzések alapján Vajna Tímea követői abban reménykednek, hogy továbbra is Zolival van a híresség, és az ő karjait lehet látni a képen, bár olyanok is akadnak, akik új pasira tippelnek. Bárhogy is van, az biztos, hogy ráférne már Vajna Tímeára a boldogság, hiszen az utóbbi időszak rendkívül megterhelő volt számára, ráadásul Andy Vajna halálát sem sikerült még teljesen feldolgoznia.

Itt lehet megtekinteni Vajna Tímea fotóját:

Borítókép: Vajna Tímra / Profimedia