promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zoli gazda meggondolta magát, máris szakított Jázminnal
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem tartott sokáig a ”románc”.

Bár a televízióban csupán pár napja, hogy véget ért a Házasodna a gazda negyedik évada, a műsor forgatása már hónapokkal ezelőtt befejeződtek. Zoli gazda, miután egy vad éjszakát töltöttek együtt a vadászházban, egy athéni álomrandin megkérte Jázmint, hogy legyen a barátnője, aki természetesen rögtön igent mondott.

A Házasodna a gazda hivatalos Instagram-oldalára néhány napja került ki egy videó, amiben Zoli és Jázmin köszönetet mondanak a lehetőségéről, hogy a műsorban szerepelhettek, és elmondták, mennyire örülnek a saját ”happy end-jüknek”.

Olybá tűnik, nem sokáig tartott a románc, ugyanis Zoli gazda a Story magazinnak beszélt arról, hogy időközben meggondolta magát, és Jázminnal már nincsenek együtt.

Azután, ami Jázminnal a vadászházban történt, szerintem nem lett volna fair másik lányt választani, de bevallom, Jázminnal nem sikerült együtt maradni. Visszagondolva már megbántam, amit tettem, tulajdonképpen Nórit szerettem volna választani. Kicsit úgy érzem, csapdába estem. A szívem Nórihoz húzott, vele sokkal több volt a közös az életünkben, de akkor már vele sem tehettem meg…Ha visszaforgathatnám az idő kerekét, már máshogy döntenék, csak Nórira koncentrálnék”

fogalmazott a gazda, aki bevallotta, hogy nincs megelégedve a műsorban nyújtott viselkedésével sem.

„Tartok tőle, hogy a műsor után sem fognak elárasztani engem a lányok levelei. A család, a barátok, mindenki pozitívan nyilatkozik a viselkedésemről, de én úgy érzem, hogy sokaknak nem lettem szimpatikus, amit őszintén szólva meg is értek. Igaz, a végére már el tudtam magam engedni a kamerák előtt, de mintha a szókincsem is megváltozott volna, olyan kifejezéseket használtam, amiket nem szoktam. Például sose mondom, hogy »izé« vagy hogy »alapjáraton«, valószínűleg ez annak tudható be, hogy zavarban voltam a kamerák előtt. Visszanézve, kicsit 2 bitesnek látom magam, pedig nem ez a valóság”

- magyarázta Zoli.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás