Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Akkorát szólt be Arnold Schwarzenegger az oltáselleneseknek, hogy a fal adta a másikat!

Akkorát szólt be Arnold Schwarzenegger az oltáselleneseknek, hogy a fal adta a másikat!

Színes

Akkorát szólt be Arnold Schwarzenegger az oltáselleneseknek, hogy a fal adta a másikat!

Színes

HGE 21:41

Arnold Schwarzenegger egész egyszerűen idiótának tartja az oltásellenes embereket. A testépítőből lett színész és ex-kormányzó erről egy interjúban beszélt, azt is hozzátéve, hogy szerinte az is kretén, aki nemcsak hogy nem oltatja be magát de még maszkot sem visel.

A Terminátor lehet, hogy a filmvásznon "terminálja" az embereket, de azt már nem nézi jó szemmel, amikor a valóságban egy vírus teszi ugyanezt. Mondandójához azt is hozzátette, hogy bár sokan azt állítják, hogy az USA szabad ország, így szabadon eldönthetik, hogy viselnek-e maszkot vagy sem, viszont szerinte csak "közös erővel és a szabályok betartásával lehet felvenni a harcot a koronavírussal szemben." Minderről a Vanity Fair-nek adott interjújában beszélt. 

„Úgy gondolom, hogy pofonegyszerű az egész, olyan ez, mint a jelzőlámpák a kereszteződésekben. Ha pirosra vált, akkor megállsz, mert ezt jelzi neked, ha átmész, akkor jó eséllyel megölhetsz embereket. A koronavírus ellen hozott korlátozásokra is így kéne tekinteni, hogy ezek olyan szabályok, amiket nem csak mások, de saját érdekünkben is érdemes betartani ."

– állítja Schwarzenegger.

"Amilyen természetes az, hogy a piros lámpánál megáll az ember, úgy annak is természetesnek kell lennie, hogy tartjuk a távolságot, kezet mosunk, maszkot hordunk, beoltatjuk magunkat".

Viszont az is hozzátette, hogy bár mindenkinek szíve joga, hogy mondjuk ne hordjon maszkot, vagy ne oltakozzon, de aki ezt teszi,

"az egy idióta."

Vanity Fair

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria