promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka volt férje durván rossz viccet posztolt, atomjaira szedték szét a kommentelők!
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

"Ilyesmivel nem viccelünk!" - írták a Shane Tusup  ízléstelen viccére! hosszú Katinka volt férje nyilvánosan kért bocsánatot.

Akár "Trainspotting" is lehetett volna annak a képnek a címe, amelyet az edző posztolt magáról Instagramon és amelyen éppen egy vonatsínen áll. Önmagában ez még vicc sem lett volna, nemhogy rossz vicc, viszont a képen Shane Tusup teli szájjal vigyorog és ezt az elmés szöveget írta mellé:

"Mivel az élet olyan, mint egy gyorsvonat, hagyom, hagy jöjjön."

A netezőknek persze úgy ráakadtak erre az elég trollszagú posztra, mint hal a horogra, és rögtön ízekre szedték Shane-t, mivel szerintük ez a borzasztóan felelőtlen viselkedésével meggondolatlanságra, sőt, akár öngyilkosságra is buzdítja az erre hajlamos fiatalokat. Arról nem is beszélve, hogy ezzel a rosszízű poénkodással megbánthatja azokat, akik egy szerettüket egy hasonló öngyilkosságban, vagy vonatbalesetben vesztették el...

Shane Tusup szerencsére gyorsan belátta, hogy a kritikusaiknak ezúttal igaza van, ezért nyilvánosan kért bocsánatot mindenkitől az alábbi szöveggel:

"Tegnap este számos komment érkezett a képem alá arról, hogy a felelőtlen viselkedést promotáltam. Hogy teljesen őszinte legyek, nagyon meglepett a dolog, sokszor látni fotókat, amik a sínek közelében készülnek. Ez egy spontán kép volt, mert kirándulás közben át kellett kelnünk a síneken, nagyjából 5 másodpercre álltam meg ott, egy olyan helyen, ahol alig van forgalom. A reakciókat látva Courtney rákeresett, hogy mi lehet ennek az oka. Megláttuk a magyar vasúti baleset statisztikákat. Eszembe sem jutott, hogy ez a kép felelőtlen viselkedésre buzdíthat. A statisztikákat látva mindenkit arra kérek, hogy legyen óvatos. Akiket bármilyen módo megbántottam ezzel a poszttal, attól elnézést kérek és aki érintett valamilyen vasúti balesetben, annak őszinte részvétem. Mindenkinek kellemes és biztonságos vasárnapot kívánok!"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás