promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Öt év után kiderült Meghan Markle piszkos kis titka - Harry herceg hatalmasat csalódott kedvesében
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghan Markle súlyos slamasztikába került, miután kiderült, hogy nem egészen úgy történtek a dolgok, mint ahogyan azt ő korábban mesélte. 

Meghan Markle és Harry herceg öt évvel ezelőtt, 2016-ban ismerkedtek meg egymással, majd két évvel később, 2018-ban össze is házasodtak. Meghan egyik pillanatról a másikra csöppent bele a királyi életbe, amit azóta sem tudott igazán megszokni. Éppen ezért döntöttek úgy tavaly Harryvel, hogy a királyi családtól függetlenül szeretnék folytatni életüket. Szerdán a 40. születésnapját ünneplő Meghan korábban az Oprah Winfreynek adott interjújában azt állította, hogy foglama sem volt, hogy Harry személyében egy királyi sarj kezdett neki udvarolni anno.

"Hála Istennek nem ismertem a családot, nem is olvastam róluk semmit" 

- mondta akkor.

Most viszont egy hatalmas titokra derült fény, ugyanis az InTouch magazinnak megszólaltak Meghan Markle egykori iskolai társai, akik azt állítják, hogy az egykori színésznő rajongott a király családért. Sőt, folyton Vilmos hercegről áradozott. Állítólag a szobája falát is az idősebbik herceg képei díszítették.

Az egykori csoporttársa még azt is elárulta, hogy Meghan teljesen összetört, amikor Vilmos herceg és Kate Middleton hivatalossá tette a kapcsolatát. 

Még szerencse, hogy a kisebbik herceg vevő volt Meghanra, így nem sokáig szomorkodott, de állítólag megvárta az esküvőt és csak utána mondta el, Harrynek, hogy anno szerelmes volt a bátyjába. Természetesen Harry teljesen ledöbbent, ám később megbocsátott kedvesének. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás