promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó megdöbbentő titkokat árult el a kapcsolatáról – Máris komoly terveik vannak?
Borítókép:  Nádai Anikó / youtube.com/Celeb 24 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan kiakadtak, mikor kiderült, hogy Nádai Anikó összejött Weisz Fanni férjével, pedig egyelőre úgy tűnik, hogy megtalálták egymásban az igazit.

A Házasodna a gazda műsorvezetőjére, Nádai Anikóra kilenc hónappal ezelőtt talált rá újra a szerelem Hajmásy Péter személyében, aki elvileg még mindig Weisz Fanni férje papíron, de már rég nincsenek együtt, és a válóper is elkezdődött. Ez amiatt is érdekes, mert Weisz Fanni meg pont Nádai Anikó exével van jelenleg is, így olyan, mintha párt cseréltek volna – pedig csak a sors pikantériájáról van szó, hiába támadják őt a kommentelők.

Nádai Anikó nagyon boldog Hajmásy Péterrel, ráadásul most meglepően nyíltan beszélt a kapcsolatukról, ami a meglepetés erejével taglózta le őt kevesebb mint egy évvel ezelőtt.

„Szerencsés vagyok, hiszen a pandémia nekem a szerelmet hozta Peti személyében. Most kiegyensúlyozott az életem, ami számomra is hihetetlen! Amikor a legkevésbé számítottam rá, betoppant az életembe, és már kilenc hónapja töretlen a szerelmünk! Persze, ez még kevés idő, de az első pillanattól kezdve mindketten úgy éreztük, mintha már évek óta ismernénk egymást. [...] Még soha életemben nem volt részem ilyen szerelemben, egyenrangú félként vagyunk jelen benne. Persze van, hogy eltérőek az elképzeléseink, de mindig találunk egy C verziót, amivel kiegyezünk. Jól kezeljük a konfliktusokat is, valamint maximálisan megbízunk egymásban”

mesélte Nádai Anikó a HOT! magazinnak.

A gyönyörű híresség elárult pár izgalmas titkot is, hiszen egyebek között kiderült, hogy folyamatosan kapja párjától a bókokat, így rengeteget fejlődött mellette az önbizalma – sőt, még a közös jövőjükről is szót ejtett, és úgy tűnik, hogy komoly terveket szövögetnek, de még nem beszéltek konkrétumokról:

„Igazi nőnek érzem magam: sokat számít, hogy naponta kapok tőle bókokat, építi az önbizalmam, és sosem lefelé, hanem mindig felfelé húz, ha rossz a hangulatom. Ő a budapesti kosaras fiú, én pedig a vidéki lány, de tökéletesen kiegészítjük egymást. [...] Egy párkapcsolatban mindig az a legfontosabb, hogy a két fél egy irányba tartson. Úgy érzem, mi most így állunk Petivel és ha eljön az idő, akkor lehet, hogy a házasság is szóba kerül majd köztünk. Most rettenetesen sűrű az életünk és még sokat kell fejlődnünk”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás