promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szétröhögöd magad ezen a mókás majmon, aki kipróbálta a napszemüveget - videó
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az alábbi videó hatalmas kedvenccé vált a közösségi videoappon: a TikTokon. A felvételen egy majom - konkrétan egy anyaorángután - egy napszemüveget visel, amelyet valaki véletlenül az állatkerti kifutójára ejtett a Taman Safari Cisarua állatkertben, amely Nyugat-Jáván, Indonéziában található.

Elképesztő számok következnek: két nap alatt több mint 44,6 millió megtekintést és 11 millió lájkot kapott ez a rendkívül mulatságos videó, amelyet az amerikai 6ABC tévécsatorna is kiszúrta a közösségi oldalon. Az egyszerre vicces és szürreális jelenet ugyan már márciusban megtörtént, de az a nő, aki a napszemüveget eredetileg használta: a TikTokot Microcrimes nicket viselő Lolita Testu csak augusztus elején osztotta meg a felvételeket.

@minorcrimes

So I’m down a pair of sunglasses but up a very good story #monke

♬ original sound - Lola Testu

A képeken az is megfigyelhető, ahogy az orángután a szájával nyitja ki a napszemüveget, majd fel is veszi azt. A kismajmot is érdekelné a csoda, de az anyamajom még a napszemüvegért nyúló kicsinyét is félresöpri. Van leírás is az eseményekről a TikTok videóban, de az első képkockákon megjelenő szöveg csak a szituáció és a helyszín leírására szorítkozik.

Lolita Testu azt állítja, hogy az orángután körülbelül 15 percig viselte a napszemüvegét, majd az állatkerti gondozók rábírták, hogy dobja vissza, amit mély megvetéssel ("Na, nesztek!") meg is tette, de utána sajnos a napszemüveg el is tört a dobástól.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás