Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jó lesz ez! – gondolta a lány, és nagyibugyiban ment a buliba

Jó lesz ez! – gondolta a lány, és nagyibugyiban ment a buliba

Színes

Jó lesz ez! – gondolta a lány, és nagyibugyiban ment a buliba

Színes

Promotions 13:13

Az UV-lámpák fényében rögtön lelepleződött az alsónemű, kínos helyzetbe hozva viselőjét.

Amikor Rhia Adams buliba készülődött, nem sokat gondolkodott azon, mit vegyen a szolid virágmintás kék ruhája alá. Mivel a 26 éves lány nem számított férfi hódolóra, ezért úgy vélte, egy kényelmes nagyibugyi is megfelelő választás lehet.

Óriásit tévedett, és ez a nightclub UV-lámpáinak fényeiben rögtön ki is derült. Röntgenként világították át a térd fölött véget érő csinos kis ruhát, amely alatt teljes ormótlanságában ott virított a méretes alsónemű.

Fotó: tiktok.com/@rhiaadams1

A lány persze rögtön belevörösödött, amint észlelte a hibát, de sok mindent nem tudott tenni ellene. Elvileg egy női táskában mindennek jut hely, de a nagy rohanásban ez alkalommal pótbugyi nem került bele.

„Én és a barátnőm, Chelsie az utolsó pillanatban döntöttük el, hogy kicsit kirúgunk a hámból, és a napot pár itallal fejezzük be. Az igazat megvallva, kicsit aggódtam, mert a korlátozások óta nem sűrűn voltam nyilvános helyen”

– mondta a manchesteri Rhia, aki úgy tűnik, a sok otthon ülés miatt kiesett a randizási gyakorlatból. A klubban gondtalanul énekelgetett és iszogatott addig, amíg a barátnője fel nem hívta a figyelmét arra, hogy a bugyija szinte átüti a ruháját az UV-fényben.

A lány első gondolata a megfutamodás volt, de aztán inkább a vicces oldalát nézte a dolognak, és kidobott egy őszinte videót a TikTokra, amit azóta már több mint egy millióan tekintettek meg.

A speciális igényű gyerekeket tanító Rhia ráadásként 100 ezer lájkot és 1000 kommentet is kapott a videóra, és a hozzászólók többsége megértőnek bizonyult. Arról, hogy az éjszaka többi része hogyan sikerült számára, a lány nem adott hírt.

Borítókép: Profimedia