promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Annyian oltották már Greta Thunberget, hogy fogta magát és ő is beoltatta magát
Borítókép:  Greta Thunberg/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Greta Thunberg megkapta végre az első koronavírus elleni oltást, amelyért nagyon hálás. Mindenkinek ugyanezt javasolja: aki még nem tette, az oltassa be magát.

 

Greta Thunberg saját Facebook-oldalán írt arról, hogy most már ő is túl van az első adag koronavírus elleni oltáson. A posztban egy fotót is láthatunk, amelyen éppen maszk van az arcán visel, a karján pedig egy picike ragtapasz figyel, amit közvetlenül az oltás beadása után raktak rá. A bejegyzésben még azt is hozzáteszi, hogy mennyire mázlista, hogy olyan szerencsés helyzetben lehet, hogy megkapta az oltást, lévén ez sok országban még mindig nem elérhető.

Az oltások eloszlása ​a világban nagyon egyenlőtlen. A New York Times szerint »világszerte a vakcinák 84 százalékát magas és közepes jövedelmű országokban adták be. Az alacsony jövedelmű országokban csak az adagok 0,3 százalékát kapták meg«

– magyarázta Thunberg, a bejelentkezés végén pedig még azt is hozzátette, hogy akinek van rá lehetősége, az mindenképpen használja ki, hogy biztonságban lehessen COVID-19 fertőzéstől. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás