promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült mitől szexi egy nő - 7 tulajdonság, ami megőrjíti a pasikat
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a külső adottságok felülírnak mindent, ha párválasztásról van szó. Most kiderült, hogy ez nagyon nincs így.

Mitől lesz vonzó egy nő? Kerek fenék? Szexi csípő? Vagy telt mellek? Ezek mind-mind csak külsőségek, de vajon mi van igazából a háttérben.

Egy kutatás most kiderítette, hogy a külső adottságokon és a szépségen kívül mik azok a tulajdonságok, amik szexivé tesznek egy nőt.

Kicsit hihetetlennek tűnik, de bizony az ovuláció -ha nem is túl szexi kifejezés- igencsak megdobja egy nő vonzerejét. A kutatások ugyanis bebizonyították, hogy a férfiak sokkal erősebben vonzódnak azokhoz a nőkhöz, akik épp fogamzóképes időszakukban járnak. És ezt mégis honnan a fenéből tudják? Hölgyeim a férfiak ezt bizony kiszagolják,

 határozottan különbséget tudnak tenni, megérzik egy nő illatán, ha ovulál, ennek hatására pedig erőteljesebb tesztoszterontermelés indul be náluk.

 

Jóval kézzel foghatóbb dolgok is vannak persze. Ez talán nem meglepő, de a férfiak sokkal jobban vonzódnak az olyan nőkhöz akik jó kedélyűek, mókáznak és kacagnak, mint az olyanokhoz, aki savanyú arccal múlatják az idejüket. Ez persze visszafelé is működik hiszen a nőket is sokkal jobban megindítja egy olyan pasi, aki vicces és humoros.

Forrás: Profimedia

Hatalmas vonzerő az őszinteség, ami egy hosszútávú kapcsolat alapfeltétele, bár talán a kezdeti vonzódásban ez nem játszik akkora szerepet, hihetnénk. Pedig de. A vizsgálat során ezt úgy derítették ki, hogy nők fotóit mutatták férfieknek, hol kommentár nélkül, hol pedig a nőre vonatkozó kiegészítésekkel megspékelve.

Az őszinte jelzővel megcímkézett nők szexuálisan vonzóbbak lettek a megkérdezett férfiak számára.

 

A piros nem csak a bikákat vadítja meg, hanem a férfiakat is. Szintén nők képeit mutatták a pasiknak, akik közül voltak olyanok, akik vörös ruhát viseltek. Hamar kiderült, hogy a pirosat viselők szexuálisa vonzereje sokkal nagyobb volt. De nem csak a ruha pirossága lehet figyelemfelhívó. A libidót megdobhatja egy enyhe arcpír vagy vöröslő ajkak is.

Forrás: Profimedia

Kiskorában biztos mindenki szórakozott azzal, hogy szinte lemásolta a vele szemben álló mozdulatait. Bizony ez az olykor tudatalatti viselkedés is a szexuális vonzerő növekedését okozza, sőt a férfiakra egyfajta afrodiziákumként hat, ha beszélgetés közben a metakommunikációs eszközöt valahogy egymás tükörképévé válnak.

Az ember társas lény, így általában többed magával érzi igazán jól magát. Egy nő szexuális vonezerjét növeli, ha társaságban és nem egyedül mutatkozik. Ha a társaságban még önfeledt és vidám is, na az felér egy szexuális robbanással. A pszichológia szurkolólány-effektusnak nevezi a jelenséget, ugyanis joggal gondoljuk, hogy a társaságban mutatkozó emberek sikeresebbek, népszerűbbek, ezáltal pedig vonzóbbak is.

Végül persze nagyon fontos a nyitottság és kedvesség. Ezt is képekkel vizsgálták. Mindenféle testalkatú nő fotóját mutatták meg férfiaknak, a média által sugallt ideálistól a telteken át egészen a túlsúlyosakig. Szintén felcímkézték őket pozitív tulajdonságokkal.

7

Forrás: Profimedia

És láss csodát pozitív személyiségjegyek felülírták a testalkat alapján kialakított képet.

Viszont, ha negatív címkéket aggattak a lányokra, akkor inkább a nekik tetsző testalkatot választották. Ha már nem kedves, legalább nézzen ki úgy, mint az ideálom.

Szóval hölgyeim nem ördögtől való gondolat a testpozitív szemlélet és higgyük el a férfiak sem csak a kinézetre mennek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás