promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztően szexi Megan Fox a mindenhol kivágott ruhájában, de a párja, Machine Gun Kelly elégedetlen
Borítókép:  Megan Fox/meganfoxcentral
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megan Fox egy kivágott kezeslábasban nyűgözött le minden férfit a Basic magazin legújabb fotózásán, nem sokkal azután, hogy legújabb filmjét: az "Éjféltájt a mezőn" (Midnight in the Switchgrass - hivatalos magyar címe még nincs) - amelyben Bruce Willis is szerepel - már vetítik az USA-ban. A barátja azonban elégedetlen.

Megan Fox hihetetlenül jól néz ki ebben a kivágott kezeslábasban, de barátja, Machine Gun Kelly nem ezt a szót használná új filmjükről, a Midnight In The Switchgrassről. A filmben Megan, aki a Basic magazin számára készített lenyűgöző fotózáson egy sor különböző ruhát viselt, egy beépített ügynököt alakít, aki egy mocskos motel tulajdonosa után nyomoz, akit Machine Gun alakít.

És ha azt gondolod, hogy ez elég gyatra cselekménynek hangzik, valószínűleg igazad van. Mindketten kihagyták a Los Angeles-i premiert - nyilván nem véletlenül.

A filmet, amelyben Bruce Willis az egyik főszereplő, a hétvégén mutatták be. A rapperből lett színész, aki alig említette a projektet, ezt tweetelte:

"Ha nem beszélek vagy tweetelek egy filmről, amiben alig szerepelek, az azért van, mert..."

- zárta az üzenetet egy emojival, ami egy szemetet a kukába rakó férfit ábrázolt.

Mondjuk, annyira azért nem panaszkodhat, mert ez a film hozta össze a szerelmespárt, szóval ő azért jól járt vele.

Ami a film minőségét illeti, jelenleg 21 (igen HUSZONEGY!) százalékon áll Metacritic-en, szóval úgy tűnik, hogy a Bruce Willis főszereplésével is készült "alkotás" minden idők egyik legrosszabb filmje.

A többi képet a Basic lenti linkjén nézhetitek meg. 

(Basic)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás