Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nádai Anikó falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Nádai Anikó falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Színes

Nádai Anikó falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Színes

Promotions 09:09

Nádai Anikó és párja, Hajmásy Péter első közös nyaralásukat töltik Krétán. Az RTL Klub műsorvezetője forró bikinis képekkel halmozza el a rajongóit. 

Nádai Anikó nemrégiben magára haragította rajongóit azzal, hogy kijelentette, nemsokára összeházasodna újdonsült kedvesével, Hajmásy Péterrel, aki nem mellesleg Weisz Fanni exe. A kommentelők valószínűleg azon akadtak fenn, hogy Hajmásy még el sem vált a siket modelltől, de máris elvenné az RTL Klub műsorvezetőjét. 

Úgy néz ki azonban, hogy a szerelmeseket egyáltalán nem érdekli mások véleménye, jelenleg éppen az első közös nyaralásukat tölik a varázslatos Kréta szigetén. 

A turbékolás közben szerencsére arra is akad egy kis idejük, hogy megmutassák az Instagram követőiknek, merre járnak. Anikó ezúttal is elhalmozza a közösségi oldalát forróbbnál forróbb bikinis képekkel. A falatnyi darab természetesen tökéletesen áll a testén. 

Anikó és Péter már több mint fél éve alkotnak egy párt. Igaz, kapcsolatukat eleinte próbálták titokban tartani, márciusban azonban kiszivárgott, hogy együtt vannak. 

Borítókép: RTL Klub