promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley félig pucsítós, bikinis képétől majdnem lángra lobbant a monitorunk - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő fellőtte az internetre a nyár egyik legforróbb fotóját.

Elizabeth Hurley Instagram oldala az érzékek paradicsoma mindazok számára, akik szerint a bikini és úgy mindent egybevéve, a fürdőruha a szexi öltözködés csúcsa, onnan nincs már feljebb, ha a szexiség definíciójába szeretnénk belevenni egy részt azzal a felütéssel, hogy mit vegyél fel, hogy elérd az ideális állapotot.

A színésznő valószínűleg maga is tudja ezt, és arról is rengeteg információja van, hogy sok férfi szeret bikinit vásárolni a barátnőjének, feleségének. Elizabeth oldala pedig maga a fürdőruha-paradicsom, napról napra kerülnek fel újabb modellek, és a színésznő meg is mutatja nekünk, hogy képzeljük el ezeket a való életben.

Elizabeth Hurley legújabb képe maga a nyár egyik legjobb fotója, merész, bevállalós, szexi, ráadásul ez a színésznő kedvenc bikinije is a saját bevallása szerint, így nem csak egy, hanem egyből több fotót is kapunk tőle.

Felkészültetek? Íme:

Ráadásul most Elizabeth feltöltött egy képet 2020-ből is, amelyhez azt a kommentet fűzte, hogy ez volt a legutóbbi alkalom, amikor partiruhát vett fel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás