promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Parkolóban szexelt egy hatalmasat a fiatal, nimfomán, katolikus, kiéhezett tanárnő a 15 éves tanulójával  - videó
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy katolikus középiskolai tanárt azzal vádolnak, hogy elcsábított egy 15 éves diákot, és az autójában szexelt vele.

Az Ohio állambeli Steubenville-ben élő 22 éves Corissa McCalistert, aki a Central Catholic High Schoolban tanít spanyolt, letartóztatták, és kétrendbeli szexuális erőszakkal vádolták meg.

McCalistert még áprilisban fogták el, akkor 100 ezer dolláros óvadék letétele után kiengedték a börtönből. A vádak egyike sem az iskola területén történt. Az áldozat az iskola diákja és az édesanyja a Harrison megyei seriff hivatala szerint az iskola személyzetének szólt a vádakról. Joe Myers megyei seriff szerint a fő incidens 2021. március 30-án történt a Harrison megyei vásártéren, amikor McCalister hazavitte a tizenéves diákot egy futóversenyről, majd egy parkolóban lévő autójában szexelt vele.

Myers azt állította, hogy McCalistser konkrétan az ohiói Cadizban lévő vásártéren parkolt le, és szexelt a fiatalkorúval - számol be az ügyről WTRF. McCalister a jelentés szerint az iskola pályaedző-asszisztense és a terepfutás vezető edzője is.

Az azóta törölt LinkedIn-profilja szerint McCalister 2020-ban végzett a pennsylvaniai St Francis University Lorettóban, ahol spanyol pedagógia szakon szerzett alapdiplomát, mellékszakokon pedig angol irodalomból és spanyol egészségügyi szolgáltatásokból.

Az USA-ban még áprilisban kipattant botrányra most tett pontott az ítélet. McCalister ugyanis végül a bíróságon bűnösnek vallotta magát, és noha a bíró arról beszélt, hogy McCalistser

"visszaélt a bizalommal, amit tanárként belé fektetett a közösség",

nem küldte végül börtönbe: a nőt két év felfüggesztett szabadságvesztésre és közmunkára ítélték, emellett szexuális bűnelkövetőként regisztrálták – azaz, noha nem került rács mögé, a tanári pályának (amit épp csak élkezdett) vége.

[[kod1]]

(WTRF)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás