promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébet valósággal sokkot kapott Harry herceg bejelentésétől - újabb botrányok vannak kilátásban a királyi családban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szakértők szerint nagyon rosszkor jött ez a bejelentés. Nagyon rossz az időzítés, így pedig újabb fura ügyek kerülhetnek a nyilvánosság elé.

Harry herceg memoárt ír, már több mint egy éve, amelynek lapjain visszaemlékezik majd eddigi életére. És hát a memoár a műfajából következőleg is egy elég szubjektív dolog, úgy beszéli el a történteket, ahogy azt utólag a főszereplő megélte, elrendezte magában, az egyes történéseknek jelentéseket tulajdonított. Ezért sem tévesztendő össze a naplóval, amely egy jóval objektívabb műfaj.

Harry pedig most azt is elmondta, hogy mikor szeretné publikálni a kötetet, a hírek szerint 2022 végén jelenhet meg a könyv a boltok polcain. Pont abban az évben, amikor II. Erzsébet, vagyis Harry nagymamája hatalmas ünnepségek főszereplője lesz ország-, birodalom-, és világszerte, hiszen uralkodásánk 70. évfordulója köszönt majd be. A királynőt ugyanis 1952. február 6-án koronázták meg.

A könyvről most a legtöbb médium már eleve úgy ír, hogy botránykönyv lesz, amelyben Harry herceg még őszintébben vall majd élete fordulópontjairól, a brit királyi család botrányairól, viselt dolgairól, konfliktusairól, illetve mindenről, ami Meghan Markle és közte is van.

A családhoz közeli források úgy tudják, hogy II. Erzsébetet nagyon rosszul és váratlanul érintette Harry bejelentése.

A készülő nagy mű beharangozójában ugyanis azt ígérik, hogy rengeteg lego-kocka a helyére fog kerülni, miközben azt is végigélhetjük Harry szemüvegén át, hogy vált férfivá, milyen buktatókon keresztül lett férfi, férj és apa.

A Windsor-ház szakértői már most borítékolják, hogy a könyv bestseller lesz, és óriási károkat fog okozni a monarchiának is. Több médium úgy tudja, hogy még az is megeshet, Harry herceg nem is kap meghívást a 70. évfordulóra rendezett többnapos ünnepségre. 

(via Express)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás