promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó nagy döntésre szánta rá magát, aminek a rajongók egyáltalán nem örülnek
Borítókép:  Nádai Anikó/Profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nádai Anikó és szerelme, Hajmásy Péter még csak néhány hónapja alkotnak egy párt, de máris az esküvőről és a családalapításról beszélnek. Ez viszont nagyon nem tetszik a rajongóknak, ugyanis Hajmásy még el sem vált exétől, Weisz Fannitól. 

[[cikk1]]

Úgy tűnik Hajmásy Péter, Nádai Anikó jelenlegi partnere és Weisz Fanni exe eljátszott a gondolattal, hogy milyen lehet, ha az embernek egyszerre több felesége van. A viccet félretéve, erről valószínűleg nincsen szó, ám a rajongók nagyon kiakadtak Anikóra és az újdonsült szerelmére, amiért már az esküvőről és a családalapításról beszélgetnek.

Hajmásy Péter ugyanis még mindig nem vált el a siket modelltől, Weisz Fannitól.

Így nem is csoda, ha ez a kijelentésük kiverte a biztosítékot az instagram követőknél, akik csúnyán beszóltak a párosnak. 

Peti, még el sem váltál Fannitól, de már Anikó azt nyilatkozza, hogy szóba került közöttetek az esküvő? Ez olyan furi. Elhiszem, hogy Anikó boldog, de basszus, azért hadd vegyél már levegőt egy válás alatt/után. Ti tudjátok...” 

– írta az egyik követő.

[[cikk2]]

Nádai Anikó viszont egyátalán nem érzi gyorsnak a tempót, és a Blikknek elárulta, hogy szerelmével teljesen egy hullámhosszon vagyunk, így akár jöhetne is az esküvő és a baba. 

„Egy kapcsolatban sokat számít, hogy mindkét félnek ugyanolyan céljai legyenek. Mindkettőnknek fontosak a hagyományos családi értékek. Igen, volt már köztünk szó esküvőről és gyerekről, de semmit nem akarunk elsietni, minden jön majd a maga idejében…Tavaly még nem is gondoltam volna, hogy most ilyen kiegyensúlyozott életem lesz. Akkor talált rám a szerelem, amikor a legkevésbé kerestem, és a mai napig hálás vagyok ezért. Az elmúlt időszak megtanított igazán értékelni a jó dolgokat”

- nyilatkozta Anikó a lapnak. 

[[kod1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás