promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demi Rose csak egy tornacipőt vett fel, míg Vanna Bardot megnyalta az egyik kedvencét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Heidi Klum és Mészáros Mercédesz is reflektorfénybe került a válogatás rovatunkban.

Heidi Klum bebizonyította, hogy nem számít a kor, és az ötvenhez közeledve is le meri dobni a ruháit. A Barátok közt színésznője, Görgényi Fruzsina egy szexi pizsamában pózolt, Bella Hadid pedig csinált magáról pár úgynevezett „underboob” fotót.

A hét sztárja Demi Rose lett, aki gyakorlatilag meztelenül mutatta meg magát tornázás közben. Annyi biztos, hogy nem a tornacipőjére fogtok figyelni. A kép természetesen felrobbantotta az internetet, és bőven átlépte az egymilliós lájkot. Ebben a cikkünkben is megjelent egy veterán modell, méghozzá Naomi Campbell egy extrém bikiniben.

Mészáros Mercédeszt, vagy ahogy külföldön ismerik, Mercedes Blanche újabb bikinis fotókat szabadított ránk. Utána következnek Kiss Virág nyaralós képei, természetesen lenge öltözetben, és Neiva Mara, aki ismét a popsijával büszkélkedik.

A felnőtt filmes Vanna Bardot imádja a nyalókát, de tudjátok, hogy nem ez az egyedüli kedvence. A rajongók imádják, és már lassan az Instagramon is 300 ezres követőtábora lesz. Nem is csoda, mert egyik képnél sem fogja vissza magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás